ipcam

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
probeer de buitencameraas  te laten spelen op de dream 920
Het betreft rtsp stream

rtsp://admin:wachtwoord@192.168.1.100:554/Streaming/Channels/101
rtsp://admin:wachtwoord@192.168.1.100:554/Streaming/Channels/201

beide werken perfect in b.v vlc player

maar streams werken niet op de 920 of 8000
Heb de streams omgezet met dreamboxedit  maar noppes
Wat zie ik over het hoofd?    zie stomme melding met nog geen data ?

woutje
 

Nummer10

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
16 aug 2003
Berichten
3.843
Waarderingsscore
10
Punten
38
Leeftijd
53
Locatie
Ridderkerk
Ha Woutje,

Op welk protocol staat je ipcam stream ingesteld, als dat bv. H265+ is dan moet de dreambox dit protocol ook aankunnen.

Succes..
 

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
Gmorge nummer10

Heb zover ik kan zien 2 opties H.264 of H264+ zegt dat wat ?

gr.woutje
 

Parabolica

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2003
Berichten
2.933
Waarderingsscore
20
Punten
38
Locatie
In the midlle of nowhere
Ik denk zelf dat ook de codecs missen. Op mijn DM8000 moest ik eerst een plug-in installeren voordat IPTV ook maar werkte.
 

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
:)

En welke plugin hebben we het over dan ?

woutje
 

Parabolica

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2003
Berichten
2.933
Waarderingsscore
20
Punten
38
Locatie
In the midlle of nowhere
woutje zei:
:)

En welke plugin hebben we het over dan ?

woutje

Goede vraag en sorry voor incomplete reactie.

Op mijn DM8000 heb ik deze ge?nstalleerd: enigma2-plugin-extensions-iptvlistupdater. Hiermee kon ik IPTV kijken met .M3U bestanden en ook zelf beelden van camera's toevoegen.

 

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
Helaas werkt ook niet

woutje
 

boets

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
16 mrt 2001
Berichten
1.187
Waarderingsscore
17
Punten
38
Leeftijd
61
Locatie
boetsenbos
Hoi Woutje,

https://dreambox.de/board/index.php?thread/9806-ip-camera-plugin-for-enigma-2/


B.
 

Nummer10

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
16 aug 2003
Berichten
3.843
Waarderingsscore
10
Punten
38
Leeftijd
53
Locatie
Ridderkerk
woutje zei:
Gmorge nummer10

Heb zover ik kan zien 2 opties H.264 of H264+ zegt dat wat ?

gr.woutje

Ha Woutje,

Het gaat erom wat de Dreambox kan lezen gebruiken, deze moet je dan aanvinken.
Maar wellicht werkt de plugin en kan je daar mee aan de slag.

Suc6
 

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
Nou nog geen stap verder helaas :(

Maar we blijven zoeken

woutje
 

eendenteam

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
1 feb 2004
Berichten
6.085
Waarderingsscore
2
Punten
38
Leeftijd
118
woutje, wat zijn het voor camera's. Wij hebben hier een aantal foscam camera's in gebruik en geen problemen. Zo te zien heb jij  Hikvision IP camera's...
Waarom je 554 gebruikt is zeker vanwege de streaming server....
Je kunt ze toch gewoon via de zenderlijst bekijken, wij hebben de eerste 2 camera's als volgt in (een bouquet van) de zenderlijst staan (poort 88 is de poort die we zelf in elke camera hebben opgegeven.

#SERVICE 4097:0:1:9991:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//login%3apassword@10.0.0.21%3a88/videoMain:CAM-1
#DESCRIPTION CAM-1
#SERVICE 4097:0:1:9992:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//login%3apassword2@10.0.0.22%3a88/videoMain:CAM-2
#DESCRIPTION CAM-2

Let wel: bovenstaande werkt met enigma2

Wellicht moet je nog het e.e.a. na installeren (bijv. gstreamer1.0-plugins-good-mulaw e.d.), maar dat lees je dan wel in de E2 log
 

the matrix

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
28 okt 2007
Berichten
6.420
Waarderingsscore
91
Punten
48
Leeftijd
71
Locatie
Almelo
Wat is het voordeel om iptv camera's via een dreambox te installeren. Moet de TV dan de hele dag aan?.

Ik heb 4 (foscam) camera's rondom huis en via app "xmeye" of "icsee" beide van dezelfde maker , geinstalleerd op 2 ipad mini1, vier camera beelden op scherm.
Beeldscherm nooit uitschakelen en power adapter permanent aangesloten.
Gaat soms wel eens fout. Maar herstellen is een fluitje.

Ook krijg ik notificaties via mijn ipad (heb daar de app ook geinstalleerd maar is niet actief met beeld masr heb de notificaties wel op de achtergrond ) als er een persoon gedetecteerd wordt.

1 ipad mini staat in de voorkamer en de 2e ipad min staat  achter in de kamer naast de computer van mijn vrouw.

Snachts van 00u00 en 08.00 krijg ik bij bewegingen een email.

Een ipad mini1 heb je op MP al voor ca 40?

 

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
Yep het zijn hikvision cams
Zo staan ze in de zenderlijst

#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//admin%3aWachtwoord@192.168.1.100%3a554/Streaming/Channels/101:cam1
#DESCRIPTION cam1

#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//admin%3aWachtwoord@192.168.1.100%3a554/Streaming/Channels/201:cam2
#DESCRIPTION cam2

zou ok moeten zijn ??
Hoe kom jij aan #SERVICE 4097:0:1:9991 <<<<<< als ik de rstp via dreamboxedit in bouquet zet is het altijd SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:  ???

@ matrix  appies en ipad ook allemaal aanwezig hier geen probleem lol
tis meer na wat gekkigheid in de straat hier laaste tijd dat als ik wat hoor snel even kan zappen en op tv kan zien wat er gebeurd

woutje
 

woutje

Active member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2001
Berichten
194
Waarderingsscore
0
Punten
16
Problem solved  :klappen: :klappen:

Het was simpel de cameraas terug zetten naar 1920x1080
schijbaar kunnen de dreams een hogere niet aan

woutje
 

eendenteam

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
1 feb 2004
Berichten
6.085
Waarderingsscore
2
Punten
38
Leeftijd
118
woutje zei:
Hoe kom jij aan #SERVICE 4097:0:1:9991 <<<<<< als ik de rstp via dreamboxedit in bouquet zet is het altijd SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:  ???
Zelf ingetikt ;)
Ik heb 9991 voor cam 1 genomen, 9992 voor cam 2, 9993 voor cam 3, enz
 

eendenteam

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
1 feb 2004
Berichten
6.085
Waarderingsscore
2
Punten
38
Leeftijd
118
woutje zei:
Het was simpel de cameraas terug zetten naar 1920x1080
schijbaar kunnen de dreams een hogere niet aan
Jawel maar niet de oudere (t/m dm920), dus de dmOne en dmTwo wel
 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan