Keywissel bij PW

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Premiere World heeft nu eindelijk inderdaad toch eens de key gewisseld.

Volgens mijn Wallbanger zenden ze nu uit op de oude key 0A die nog in de Plainkeyfaq staat.

De andere key is key 0E maar wel een nieuwe, die moeten we in de faq nog even aanpassen.

Dit is de nieuwe 0E key: 76 58 78 aa 6d 7d 6a 4c

Ook maken ze weer gebruik van een hele range nieuwe chids.

 
T

TeeBee

Ik gebruik key 10 op provider 10 met de oude dealer cid en dat werkt prima.

TeeBee

 
R

redneck eyeball

Bij mij op alle kanalen van PW nog beeld hoor, ook op de Cinedoms.

CU

Red

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Dan kijken jullie zeker met een goldwafer, want met chids 7530 en 4e2a en key 10, zelfs niet met key 0e en 0a erbij haal je het niet op een originele mosc.

TB wat jij zegt kan niet, op alleen key 10 met de oude chids heb je niet overal beeld op.

Probeer bijv. maar eens of je ook beeld op Heimatkanaal, Filmpalast, Seasons hebt, en ook de CD's blijven wegvallen tenzij je toevallig een goede pmk erop hebt staan.

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Vreemd... Ik heb nu een key 10 die wel werkt inderdaad.

Het rare hieraan is dat ik zowel met wallbanger alsook met Masterlog (serieel) aan het loggen ben geweest en deze niet tegengekomen ben.

Hoe kan dat?

 
H

Happy2000

Dit is de nieuwe premiere key : key 10 - 95 72 02 26 e3 5a 30 7a chid 7530.

 
D

Derek

Happy2000,

De premiere key en chid die je opgeeft stond reeds op mijn originele MC 1.2 kaart maar sinds gisteren werkt die dus niet meer.

 
H

Happy2000

Dit is wel heel vreemd want deze key werkt op dit moment bij mij op premiere.

Voor de rest gebruik ik geen keys voor premiere op mijn kaart dit is dus de enigste key die ik er nu op heb staan.

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Die key 10 werkt wel.

Derek, reset je cam eens of controleer eens of je chids nog wel open staan.

Je hebt nodig 7530 en 4e2a

Als jij die nieuwe key 10 op je kaart hebt gekregen heeft hij misschien geupdate en met een andere update de chid gewist? Wie weet.

Controleer dat eens wat met deze key 10 en de chids werken alle acs 1.2 1.4 en 1.6 mosc weer en ook de duitse cxxxx kaarten.

 
D

Derek

Black Tiger,

Ik denk dat ik verkeerd gezien heb. Inderdaad de key blijkt niet dezelfde zijn. De ChId kan ik wel toevoegen of wijzigen. (ik maak gebruik van het programma Cardblaster). De basis crd waar ik mee vertrek is er eentje die je vorig jaar hebt geschreven en heeft als Oe key bc d8 56 6b f8 0e 92 d7. Nu heb ik al vanalles geprobeerd om via Cardblaster de nieuwe key 10 toe tevoegen maar dat blijkt niet te lukken. Ik weet van vroeger dat er betere programmas zijn maar omdat CRDfiles nog zo weinig gebruikt worden kan ik er niets meer van terugvinden op het net. Welk programma kan ik daar beter voor gebruiken en waar zou ik dat nog kunnen vinden.

Alvast bedankt voor je hulp.

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Niets meer van terugvinden op het net?

En hoe zit het dan met de alhier aanwezige plainkeyfaq in het handleidingen forum waarin beschreven staat hoe je een crd file eenvoudig met de hand kan maken?

Dat is al voldoende om de zaak weer lopend te krijgen.:)

Je moet trouwens niet de gewone key 10 nemen, maar dealerkey 10, da's een andere en die kun je niet loggen tenzij je met dealergegevens logt. Was ik zelf ook even vergeten.:)

 
H

Happy2000

Hallo Black Tiger

Ik heb die key 10 gelogd op de cinedom kanalen, dus ik zal wel zonder te weten de dealer gegevens hebben hi.

Heb het gedaan met walbanger 3.5 eerst alle keys verwijderd en toen na 5 minuten was het al bingo.

Greetz.

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Ja, dat kan maar bekijk eens de key 10 die jij gelogt hebt.

Is dat 95 72 02 26 e3 5a 30 7a? Zonee, dan heb je dus de verkeerde.

Ik logde ook met Wallbanger en kreeg ook meteen updates op de Cinedomes, maar continue dan, key 02, 04, 10 etc.

De key 10 die ik logde was: 7d b3 28 50 a9 e5 e6 d8 en dat is geen dealerkey 10.

Dus als je die gaat gebruiken zal je binnenkort een paar CD's moeten missen.:)

 
D

Derek

Black Tiger,

O.b.v. jullie uitleg en je FAQ heb ik de volgende string toegevoegd maar toch blijkt deze niet te werken. Wat is er fout mee;

//Write key 10 provider 10 pr

01 01 00 00 00 1e c3 s0 00 18 5f cc bd 00 95 be 72 02 bf 26 c3 c0 5a 30 5f 03 c1 7a 00 s1

Groetjes

 
D

Derek

sorry,

ik heb de string verkeerd genoteerd, was:

01 01 00 00 00 1e c3 s0 00 18 5f cc bd 00 95 be 72 02 bf 26 e3 c0 5a 30 5f 03 c1 7a 00 s1

Deze werkte echter ook niet.

 
R

robin hood

Heb hier een originele duitse kaart en ook een 'blauwe'gewoon weer aan de praat gekregen door ze even in een MM te stoppen en blokker op 'normal mode'te zetten. Na 3 minuutjes werkt de kaart weer op prem pakket.

Zit een crd op van zeker een jaar oud.

 
H

Happy2000

Black Tiger

Nee het was de 95 72 02 26 e3 5a 30 7a die ik logde, ik heb eerst de keys weg gehaald uit de lijst en toen ben ik gaan loggen en binnen 5 minuten kreeg ik deze key binnen dus even zappen over alle kanalen en ja hoor alles werkte.

Ik zal vandaag of morgen nog eens gaan loggen op premiere en eens kijken wat ik dan krijg.

Greetz

 
H

Happy2000

Derek

Je string klopt wel 01 01 00 00 00 1e c3 s0 00 18 5f cc BD 00 95 BE 72 02 BF 26 E3 C0 5A 30 5f c3 C1 7A 00 s1

vergeet je niet de chid te schrijven ??

01 01 00 00 00 13 0b p3 00 0d 11 06 75 30 00 00 ff 00 s1

01 01 00 00 00 13 0b p3 00 0d 11 06 4E 2A 00 00 ff 00 s1

Ik neem dus aan zo te zien aan je string dat je een asc 1.2 hebt.

 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan