nokia 3310 spelletjes

M

maikelp

ik heb gehoord dat er verborgen spelletjes op de 3310 zitten, als dat waar is waar kan ik ze dan vinden

 
Op de 3210 zitten wel xtra spelletjes.......die heb ik al "geunlocked" bij mijn telefoon...............:)

Voor de 3310 durf ik niet meet zekerheid te zeggen, ik kan je wel een file sturen voor de 3210, misschien dat deze ook bij de 3310 werkt.

Met dit file moet je iets veranderen in je "database" van telefoon gegevens op de printplaat........als het niet werkt kan je dit gewoon weer terug zetten naar oude status.....er kan dus (zoals de makers van het programma zeiden) niets gebeuren......bij mij is ook nog niets gebeurt.

Als je het wilt, hoor ik het wel!!

 
Ik hoef het trouwens ook helemaal niet te emailen..het is op vele GSM sites te vinden...

Je meot wel oppassen dat je er een handleiding bij krijgt, want als je sommige dingen verandert, doet je gsm niets meer.

Het werkt eigenlijk simpel...je sluit je 3310 aan op de PC met de datakabel, start het programma en volgt de dingen die op de handleiding staan.

Ik heb nog eens gekeken op internet, maar op geen een site is iets te vinden om op de 3310 spelletjes te unlocken. Met de 3330 wel, maar daar moet je ze weer downloaden...

Das wel iets anders,.....

Het downloaden van die files kan je eens proberen op:

http://www.gsmtricks.com

http://mobile.box.sk

Als je niets vind zeg het maar, dan stuur ik je de files wel op, met handleiding ( het is een zipfile, als je winzip niet hebt kan je deze downlaoden op mijn site: http://home01.wxs.nl/~gier0016

Succes,

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan