Onze buurt wordt steeds gezelliger...

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.021
Waarderingsscore
513
Punten
113
Leeftijd
58
Locatie
Zundert
En blijkbaar is er toch politie beschikbaar?!

Het gaat hier alweer een tijdje niet goed met een paar nieuwe overburen. [Drugs en andere zooi?]

De afgelopen 2 weken tot 3 keer toe de politie aan de deur daar. :ieks2:

2 weken geleden een huiselijke ruzie, wat iedereen gewoon kon horen in de woonkamer terwijl de tv aanstond, zo hard gingen ze te keer tegen elkaar.

Daarna, afgelopen weekend was er iemand die niet lekker in zijn vel zat, het ging helemaal mis en daarbij werd weer de politie bijgehaald?

Afgelopen dinsdag na dat ik even gerust had, ging het weer te keer daar, 3 gasten aan de deur die ergens verhaal over kwamen halen, en dat liep uit op een knokpartij, daarna werd er gedreigd met steek en vuurwapens?????

* Waarom heeft een klein gedeelte van de jeugd tegenwoordig zo'n klein lontje?

* Waarom doet de politie niets dan praten met dat volk, en als het weer rustig is weer vertrekken?

*Waarom moeten wij dit als buren oplossen samen met hun, terwijl het een [a]sociale] huurwoning is, waar andere jongeren die zich keurig gedragen en een toekomst op willen bouwen meer dan 10 jaar moeten wachten op een [huur]woning ?


Pfffttt, ik heb een buks staan, maar die kleine kogeltjes geven nauwelijks letselschade. :grrr2:
 
* Waarom heeft een klein gedeelte van de jeugd tegenwoordig zo'n klein lontje?
Gebrek aan opvoeding en andere zaken.

* Waarom doet de politie niets dan praten met dat volk, en als het weer rustig is weer vertrekken?
Omdat ze helaas niet anders kunnen, dit was jaren geleden al een probleem. Er kan pas iets gedaan worden als zich iets strafbaars voor doet.

*Waarom moeten wij dit als buren oplossen samen met hun,
Dat is niet aan jullie als er slechts 1 woning is wat het probleem veroorzaakt. Je hebt recht op een veilige woonbuurt en daar moet de bouwvereniging en de Gemeente zorg voor dragen.
Probleem is echter dat als mensen hun huur betalen, je ze nu eenmaal niet zomaar even kunt verwijderen, ook al geven ze overlast.

Wat men wel kan doen is wat meer bekeuren wegens overlast, daar zijn dacht ik toch wel wetten voor. De vraag is of dat niet meer agressie richting de buurt op gaat leveren en dat wil men dan ook niet. Dus wat is hier wijsheid?

In elk geval niet publiekelijk gaan dreigen met buksen want dan heb jij straks een probleem, terwijl je in feite zelf overlast hebt.
 
20201011143726_IMG_4810_1024x1024@2x.jpg
 
tja je verwacht het niet
 
Cobra's schijnen ook goed te helpen, maar helaas is mijn voorraad op....

Ik weet dat je niks mag doen, maar ik vindt het van de zotte dat men wel openbaar elkaar in mekaar mag timmeren, en dat de politie enkel even langs komt om de boel te sussen?
 
Pfffttt, ik heb een buks staan, maar die kleine kogeltjes geven nauwelijks letselschade
Er zijn tegenwoordig wel buksen die dat wel kunnen, de zogeheten PCP buksen de kogeltjes van 4,5 mm kunnen zelfs 9 mm zijn. Gewoon legaal in NL te koop.
En zijn buksen te koop die gewoon door een autodeur heen schieten
 
Oh ja, airsoft wapens. Enkele kennissen van me hebben er van het soort waarmee je met gemak een varken dood kunt schieten.
Je wilt niet weten wat daar voor rubber kogels in gaan. Toch is het airsoft, maar niet meer normaal.
 
Ik heb een jaar of 5 mijn buks bij Shogun gekocht om kraaien en koolduiven uit de lucht te schieten, en zag daar in de webshow ook van die 9 mm pistolen.

Het is nu te laat maar bij ons in de grensstreek kun je het hele jaar vuurwerk kopen wat zwaarder is.

Kijk maar naar het grasveld van @boets, daar moet je echt niet in de nacht lopen daar, je struikelt daar over de kraters in het grasveld! :biggrin:


Maar btw, ik durf gerust even aan te bellen aan de overkant, en het gesprek aan te gaan, maar dat helpt alleen als er een mediator ingeschakeld en heel hun weg volgt.
En dan nog iets anders, ik heb nog nooit gevochten, met de vuisten, en altijd als er iets was het uitgepraat onder het genot van een bak koffie.Pffffftttt...
 
En dan nog iets anders, ik heb nog nooit gevochten, met de vuisten, en altijd als er iets was het uitgepraat onder het genot van een bak koffie.
ik eerder andersom... de laatste tijd wat rustiger geworden en dus weer zoals het er staat lol
 


Sint 2023Sint 2023

Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

Advertenties


Black Friday 2023Black Friday 2023
Terug
Bovenaan Onderaan