opera uitzendingen bestemd voor de bioscopen

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
hoi,

Così fan tutte

van Mozart

Donderdag 16 februari, 2017 vanaf ongeveer19.00

Opera buffa in twee delen (1790)

Music van Wolfgang Amadeus Mozart

Libretto van Lorenzo Da Ponte

Uitgevoerd door Philippe Jordan

Regie en choreografie van Anne Teresa De Keersmaeker

Sets en verlichting: Jan Versweyveld

Kostuums: An D'Huys

Dramaturgie: Jan Vandenhouwe

Koorleiding: Alessandro Di Stefano

Orkest en Koor van de Nationale Opera van Parijs

dansers van het Rosas Company

Fiordiligi , Jacquelyn Wagner

Dorabella , Michèle Losier

Ferrando , Frédéric Antoun

Guglielmo , Philippe Sly

Don Alfonso , Paulo Szot

Despina , Ginger Costa-Jackson

Georganiseerd door Alain Duault

Geregisseerd door Louise Narboni

03:40 met 1 pauze (30 ')

o.a. via volgende transponders te volgen:

5w

11592H

14400 3/4

1w

11499V

14400 3/4

24.5w

11136H

14400 3/4

 

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
hoi,

op zaterdag 11 maart weer uitzending via de bekende transponders:

We have just sent out the European satellite details for @MetOpera #LaTraviata for 11th March. Go check your inbox!

op 6 maart waren er testuitzendingen op de bekende transponders voor ongeveer 30 minuten

MET OPERA “La Traviata” Test 6th March

The 30′ test on E5Wa starts at 0830GMT, followed by the Test on IS-1002 at 0930GMT; again for 30′.



 

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
hoi,

1 west

11471 V 13310 S2 HD

11490 V 13310 S2 HD (German subtitles)

5 west

11591 H 26620 S2 HD (French subtitles) track-1

-------------------------- (Spanish subtitles) track-2

24.5 west

11643 H 13310 S2 HD

10.0 west

12615 H 13310

 

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
hoi,

de planning voor the royal opera house londen:

30 Mar 2017: Madama Butterfly

· 11 April 2017: Jewels

· 7 June 2017: The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand

· 28 June 2017: Otello

de planning voor opera de national parijs:

A Midsummer Night's Dream

George Balanchine

Donderdag 23 maart, 2017

The Snow Maiden

Rimsky-Korsakov

dinsdag 25 april, 2017

La Cenerentola

Rossini

dinsdag 20 juni, 2017

de volgende opera van de MET in new york:

idomeneo op 25 maart

 

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
hoi,

MET OPERA “Idomeneo”

1 west

11472 V 13310 S2 HD

11495 V 13310 S2 HD

5 west

11591 H 26620 S2 HD

24.5 west

11643 H 13310 S2 HD

10 oost

12615 H 13310 S2 HD

All the feeds were available and stable at 1530GMT/1630CET

This afternoon’s performance starts at 1700GMT/1800CET. This is an hour earlier due to the change to Summertime in NY, ahead of tonight’s change in Europe.



 

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
hoi,

MET OPERA “Eugene Onegin” 22nd April

The Test period starts at 16:30BST/17:30CEST. Countdown and Walk-In from 17:55BST/18:55CEST.



1 west

11471 V 13310 S2 HD

11490 V 13310 S2 HD (German subtitles)

5 west

11591 H 26620 S2 HD (French subtitles) track-1

-------------------------- (Spanish subtitles) track-2

24.5 west

11643 H 13310 S2 HD

10.0 oost

12615 H 13310

 

l.oosterhoff

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
5.484
Waarderingsscore
39
Punten
48
Locatie
nijega
ROYAL OPERA HOUSE “Die Zauberflöte” THE MAGIC FLUTE 20th September

5 west:

11592 h 13310 dvbs-2

thor :

11495 v 13310 dvbs-2:

op beide is keus uit een 10 tal ondertitels waaronder het nederlands

 



Hosting Fun

Bovenaan