Raar gedeelte in mijn beeldscherm.

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
Het is moeikijk om het uit te leggen ik hoop dat iemand weet wat ik er aan kan doen.

Ik heb links onder in mijn scherm iets als je daar tekst of iets aders wil doen krijg ik een draaiend rondje.
Als ik daar tekst of wat ook maar wil doen raait er eindeloos een rondje. Zo gauw ik daar weer weg ben wordt het weer een pijltje.
 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.773
Waarderingsscore
306
Punten
83
Leeftijd
58
Locatie
State Penitentiary
Hoort zich vreemd aan. Is dat als je gewoon op je computer bezig bent of als je op het forum bezig bent of wanneer precies?
Kun je er eens een screenshot van maken?
Als je dat rondje ziet, dan op de PrntScrn knop duwen. Daarna kunt je postimages.org openen, dan op ctrl-v van plakken drukken en dan komt ie daar wel te voorschijn.
Als dat niet lukt dan eerst paint openen en daar plakken. En dan van daaruit kopieren of eerst opslaan en dan in postimages.org openen.
Dan kun je het hier plaatsen.

Of is dat soms dat witte zoekvak links onder?
 

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
697
Waarderingsscore
103
Punten
43
Locatie
grunn
draaiend rondje dan is de pc iets aan het uitvoeren waar ding tijd voor nodig heeft.
links onder in waar je tekst oid zou idd zoek balk kunnen zijn.
 

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
697
Waarderingsscore
103
Punten
43
Locatie
grunn
@Parabolica
dat zou kunnen
als je in de eigenschappen van de muis kijkt is daar (onder windhoos10) een draaiend rondje "bezet" en een pijl met draaiend rondje"wordt op de achtergrond uitgevoerd"
dus de pc heeft iets te doen op beide momenten en dat zou ook kunnen zijn dat ie wat moet versturen
 

Parabolica

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2003
Berichten
3.512
Waarderingsscore
154
Punten
63
Locatie
In the midlle of nowhere
Als ik een reactie schrijf hier op het forum dan zie ik ook weleens een draaiend bolletje en dat mijn tekst wordt weg gesaved. Op zich ben ik daar blij mee want soms moet ik tussendoor wat anders doen en kan ik later weer verder zonder alles opnieuw te hoeven schrijven.
 

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
20220104-204145.jpg
 

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
Ik hoop nu dat jullie zien wat het is.
Dit vlakje zit overal oftewel je zit hem gelijk bij het opstarten.
Ik gebruik win 11
 

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
697
Waarderingsscore
103
Punten
43
Locatie
grunn
aha win11
hij is ergens mee bezig
zal vast een kinderziekte van win11 zijn.

je kunt in taakbeheer kijken of je kunt lokaliseren welk stukje er wat vraagt van de cpu.

  1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop op de taakbalk.
  2. Selecteer in het contextmenu Taakbeheer.
 

pet123

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
22 sep 2002
Berichten
1.111
Waarderingsscore
6
Punten
38
Leeftijd
46
Toevallig geen (illegale) versie van Windows 11 van het internet gedownload die niet officieel via een update is binnengekomen en veel activiteiten op de achtergrond uitvoert?
 

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
Toevallig geen (illegale) versie van Windows 11 van het internet gedownload die niet officieel via een update is binnengekomen en veel activiteiten op de achtergrond uitvoert?
Nee.
En het plekje zat er eerst niet.
Maar wel lastig.
 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.773
Waarderingsscore
306
Punten
83
Leeftijd
58
Locatie
State Penitentiary
Dat is inderdaad iets wat ie aan het laden is of op de achtergrond doet, vreemd.
Is dat alleen als je het forum bezoekt of overal mee?
 

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
Het is altijd aanwezig.
 

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
697
Waarderingsscore
103
Punten
43
Locatie
grunn
lijkt wel een preview schermpje kwa kader grote
doet ie dit alleen met edge (internet surfen)?
dus bij bureau blad is het goed bedoel ik dan
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.408
Waarderingsscore
242
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Jij gebruikt W11 zeg je? Is het dan ook een nieuwe pc?

Want dan zou het wel eens kunnen dat hij aan het synchroniseren is.
Ik heb dat een tijdje geleden ook meegemaakt met mijn nas, er bleef continue een bolletje draaien na dat ik nieuwe
firmware geïnstalleerd had.

Zomaar een gedachtespinsel. ;)
 

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
697
Waarderingsscore
103
Punten
43
Locatie
grunn
w11 hoeft geen nieuwe pc te zijn
als er maar vrij nieuwe onderdelen inzitten komt dit via een update binnen op voorgaande versie van windhoos
maar de pc van @janblues is ergens mee bezig das wel duidelijk
nu alleen nog uitvinden wat
synchroniseren zou kunnen maar weet niet of @janblues een nas heeft of überhaupt iets waar waar mee de pc moet synchroniseren.
 

Frans B

New Member
Lid sinds
19 aug 2002
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Punten
1
Ik denk dat het de video driver is. Die kan hele vreemde storingen geven. Ik had het op een laptop, nadat de driver was geupdated werd de cursor opeens heel langzaam. Oude driver teruggezet en probleem was verdwenen. (W10). Maar W11 is gewoon een update op W10. Zelfs dezelfde license kan je gebruiken.
 

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
lijkt wel een preview schermpje kwa kader grote
doet ie dit alleen met edge (internet surfen)?
dus bij bureau blad is het goed bedoel ik dan

Nee sat-ed hij zit er altijd ook bureau
 

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
697
Waarderingsscore
103
Punten
43
Locatie
grunn
dan zou het een programma zijn die niet helemaal lekker loopt maar zou ook de driver nog kunnen zijn zoals @Frans B oppert.
dan toch eens in taakbeheer neuzen wat er draait op dat moment.
 

janblues

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
15 okt 2006
Berichten
1.879
Waarderingsscore
101
Punten
63
Leeftijd
69
Locatie
Baflo
Probleem opgelost.
Na opnieuw opstarten was het weg.
 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan