Sat4All is voor een tijdje weg !

R

redneck eyeball

Dit stond op hun site ...

It looks like we are going to be off-line for a longer period. We desperately need server space for our 2 boards. Preferably server space in a country outside of Europe.

CU

Red

 
I

iceke

Gvd, ik was juist aan het eten, toen ik die link aanklikte,...

:)

 
N

nitwit

'k heb er een slecht gevoel over. 't ziet er wat luguber uit. Zijn het niet wat handige jongens die over het succes van s**4**l een aantal hits willen jatten?

nitwit

 

Tech

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
668
Waarderingsscore
26
Punten
28
Leeftijd
60
Locatie
Doetinchem
Ik krijg daar hetzelfde gevoel bij ,alleen het aantal hits bepaalt gelukkig niet de kwaliteit.

We wachten het wel af.

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
33.601
Waarderingsscore
523
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
State Penitentiary
Nou, als je de kwaliteit van het engels bekijkt dan heb ik er ook niet zo'n vertrouwen in want dat heb ik op het echte s**4**l al beter gezien.

Maar zoals je zegt... afwachten.

 
P

Pete

Die mannen schrijven in 't Engels zoals Jean-Marie Pfaff Duits sprak!

Groeten aan iedereen

 
W

wizzaerd

Iets klopt er niet...

Javascript -> NL-statistieken teller

Gisteren 1 hit

Vandaag 300+ hits

Grtz Wiz :sad:

 

Satwatcher

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
674
Waarderingsscore
0
Punten
16
Leeftijd
55
Het doet me toch een beetje pijn om dit zo die kant op zien te gaan. Wat eens een van de toonaangevende boarden was wordt nu omgetoverd tot het lachertje van de satscene. De doorstart, waar de meesten al de bedenkingen bij hadden, had beter niet gemaakt kunnen worden en de stekker had er beter uitgetrokken kunnen worden na het opstappen van de totale modgroep.

Satwatcher

 
P

petertje

'K had het engels even buiten beschouwing gelaten nog niet verder gekeken dan mijn neus lang was, maar bij nader inzien denk ik dat jullie gelijk hebben en dat dit inderdaad een fake is.

Men had in een eerder berichtje bekendgemaakt op minimaal 25 verschillende servers tegelijk weer op te duiken, en software public te maken waar C+ absoluut niet blij mee zou zijn. Ik dacht in eerste instantie dat dit de start zou zijn.

erg jammer allemaal, en de link is behoorlijk smakeloos.

Voor de ex moderatoren van s**4**l zal dit inderdaad niet leuk zijn om te zien. ben het met satwatcher eens dat op deze manier de stekker er beter uit kan.

Peter.

 
S

Salu2

In 1 woord gezegd is het gewoon JAMMER dat het deze kant op gaat. Dit slaat als een lul op een drumstel met kut geluid.

 
H

herbies

het ziet er inderdaad niet fris uit maar als je de orginele link volgt van sat4 all zeggen ze dat ze niks met deze mirrors te maken hebben dus geen zorgen

zo word de site van mastercard ook nageaapt als je die aanklikt word je bedolven onder de porno kan ook niet zijn bedoelling geweest zijn erg kinderachtig deze dingen laten ze liever dan eens echt iets opzetten want hiet hebben we niks aan bovendie als satfun een server kan vinden waarom s**4**l dan niet

 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
33.601
Waarderingsscore
523
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
State Penitentiary
Dat copieren en die geruchten etc is dus ook de reden dat ik eerder verzocht heb uitsluitend nog berichten over s**4**l te plaatsen als hij er daadwerkelijk weer was.

Dat is niet omdat wij niets met s**4**l te maken willen hebben maar omdat we door dit soort threads alleen nog maar meer verwarring en geruchten in omloop brengen en dat doet niemand goed, zeker niet s**4**l.

Het zou toch immers voor een hoop users leuk zijn als s4a weer terug in de scene zou komen.

Derhalve lijkt het me toch het beste om af te wachten tot ze daadwerkelijk zelf iets op de juiste links van zich laten horen (of op dit board) en ze daadwerkelijk weer open zijn, dan is ook in 1x alle geruchtenstroom de deur uit.

 

Sint op motor Hosting Fun Sint op motor


Bovenaan Onderaan