Tis al gelijk lekker druk.

M

MAS3

11 members en 3 guests op dit moment; drie kwartier na de start.

Dat belooft wat.

En het board is er toch wel 3 lange dagen uitgeweest.

 
Ik durf niet te kijken hoeveel het er over een week zijn.:)

 
Ik houd het conservatief: 600

 
Nou als jullie het aankunnen dan zullen het er duizenden

zijn. Jullie collegaboard stopt ermee dus daar kun je een grote toeloop van verwachten. Succes ermee en ent zoveel plezier met de hobby toegewenst als ik er aan beleef.

 
vind je het gek? met s**4**l weg zoekt iedereen nieuwe wegen. Jullie board loopt net zo lekker, en sneller als s**4**l. (no offence s**4**l. ik heb veel bij jullie geleerd)

nitwit

 
Het is al weer ff geleden.........

Hoeveel zijn het er nu ???

Best wel leuk en interessant als je weer ff terug gaat in de tijd.

 
Huh? Wat? mis ik iets??? Ik mis iets, wat is datgene dat ik mis?

 
Nee hoor je mist niets, alleen reageerde Peterpan op een thread uit 2001, vandaar dat het weer nieuw lijkt.

Inmiddels is gebleken dat s4a er echt niet mee stopt, en ondertussen is het op satfun ook wat rustiger.

Daarentegen is het op Duck drukker geworden. Daar is het ook wat vrijer, maar dat heeft er ook mee te maken dat wij nog veel last hebben gehad van het Freek-tijdperk, waardoor we 7 keer van server zijn verjaagt en aldus maatregelen hebben moeten treffen (dus niet publiek bespreken van wat Freek als illegaal betitelde, doch wat niet altijd illegaal is) om het voortbestaan te kunnen blijven garanderen.

Duck heeft daar weiniger tot geen last van gehad, dus die heeft meer vrijheid, en derhalve ook steeds meer gebruikers.

Op satfun blijven toch erg veel pleziermakende echte hobbyisten en specialisten zitten, doch als er niet veel nieuws onder de zon is, is er dus ook minder te bespreken en is het wat rustiger.

Daarnaast doen wij niet aan commerciele reklame en wordt er niet al te veel reklame gemaakt over satellitefun op andere sites en nieuwsgroepen, dus de users moeten ons echt op een of andere manier zien te vinden.:)

Maar wij hoeven het ook niet perse zo druk, hebben ook niet de ambitie om de grootste te willen worden, wij willen het leuk en gezellig houden, en dat kan ook als je geen tigduizenden users hebt.:biggrin:

 
Dat verklaart een hoop!

Ik ben niet meer zo gewend om naar de datum te kijken omdat ik telkens de nieuwe post's of aangevulde topics opvraag.

Op dit board is het sveertje lekker vind ik.

Maar dat vond ik al vanaf het prille begin dat ik hier kwam..

Ook ik ben begonnen op 'dat andere board' maar kwam er al snel achter dat het hier toch een stuk gezelliger is.

In elk geval is hier het niveau een stuk hoger.

Ach ja onze Freek toch.... Hoe zou het met hem afgelopen zijn? :)

 
Ach dat van die datum had ik eerst ook niet in de gaten, ik dacht ook eerst van "Huh? Een nieuwe thread en al gelijk zoveel reacties? Ik mis iets!", daarbij nog de reply van Zeeman dat s4a ermee zou stoppen, toen klonk e.e.a. bij mij toch ietwat verdacht en toen pas ging ik naar de datums kijken.:)

En elk board heeft zo zijn eigen eigenaardigheden en zijn eigen stijl. Wij zijn vanaf het begin inderdaad niet op grootte maar op gezelligheid en gebruikersvriendelijkheid uitgeweest met echt de nadruk op het plezier hebben met elkaar in de hobby. Vandaar ook de naam Fun in onze boardnaam.

Tja, Freek is weg bij C+, volgens mij behaalde hij toch niet de door C+ gedachte resultaten, en dat lijkt me ook niet als (bijna) elk board en elke site die je weggejaagt krijgt elders binnen een paar dagen weer terug bezig is.

Het laatste wat ik hoorde is dat hij momenteel op zichzelf begonnen zou zijn, een eigen juridisch adviesbureau of zoiets.

Maar zoals ik al zei, dat is van horen zeggen en het is me niet bekend of daar iets van waar is, het zou me echter ook niet verbazen als het wel waar zou zijn.

Nu probeert C+ het meer op de manier zoals het moet. Niet zozeer fanatiek achter de relatief kleine groep hobbyisten jagen, waarvan er velen toch een abo hebben, maar hoofdzakelijk op de grote commerciele misbruikers die er dus echt grof aan verdienen.

Dit gebeurt dan middels organisaties als STOP en inmiddels weer in een organisatie met een andere naam.

Wederom zitten meerdere providers in die organisatie. Er is immers in het verleden al veelvuldig bewezen dat hobbyboards aanpakken dweilen met de kraan open is.

Maar ik ben blij dat je het leuk vindt hier. :biggrin:

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Hosting Fun

Terug
Bovenaan Onderaan