Tucows Downloads stopt er mee!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Een stukje nostalgie verdwijnt. De oudere internetters onder ons zullen deze site zeker nog herkennen. Echter nu gaat hun downloads sectie sluiten, omdat ze zich meer bezig willen houden met de rest van hun bedrijfsonderdelen.
Het onderstaande schreven zij zelf, door de Google vertaler gehaald door mij (en beetje verbeterd).

We hebben de moeilijke beslissing genomen om de Tucows Downloads-site te beëindigen. We zijn verheugd te kunnen zeggen dat veel van de software en andere middelen waaruit de Tucows Downloads-bibliotheek bestaat, voor het nageslacht zijn overgedragen aan onze vrienden op het internetarchief.

Het shareware downloads bulletin board-systeem (BBS) dat Tucows Downloads zou worden, werd in 1993 opgericht op een bibliotheekcomputer in Flint, MI. Wat begon als een plek voor mensen die vertrouwd waren met het downloaden van software, werd de plek om software te downloaden op het snelgroeiende internet. Veel sneller dan iemand zich had kunnen voorstellen.

De afgelopen jaren waren geschiedenis en sentimentaliteit de enige reden om Tucows Downloads open te houden. We hadden het al eerder over het sluiten van de site. Het meest serieus in 2016 toen we in plaats daarvan besloten om advertentievrij te gaan en de site als een openbare dienst te behouden.

Vandaag is het anders. Tucows Downloads is oud. Oude sites zijn een onderhoudsuitdaging en dus een risico. Het onderhouden van de Tucows Downloads-site trekt mensen weg van het werk dat ons bedrijf vooruit helpt.

Tucows Downloads heeft een ongelooflijke tijd gehad. Met pensioen gaan is de juiste zet, maar dat neemt niet weg dat het altijd een speciale plaats zal innemen in onze harten en ons verhaal. We zijn dankbaar voor de duizenden softwareontwikkelaars die Tucows Downloads hebben gebruikt om hun software onder de aandacht te brengen van miljoenen mensen, waarmee ze in meer dan 25 jaar miljarden downloads hebben gegenereerd.
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan