Viaccess op goldcard

S

See4

Net gehoord op de chat, werkende viaccess file te vinden op devoy.

Greetz,

C4

 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.937
Waarderingsscore
36
Punten
48
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
Heb je dit zelf ondervonden of neem je dat zomaar aan?

Ik Ga het wel gelijk proberen want toevallig heb ik een viacces doosje hierzo!!

U hoort nog van mij.

 
R

Robbie

Zou inderdaad moeten werken op de tps kanalen op de hotbird heb jammer genoeg ook nog geen viacces maar zal niet meer lang duren

Robbie

 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.937
Waarderingsscore
36
Punten
48
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
Inderdaad! De kaart word herkend, ik kan er informatie van aflezen ,er is alleen 1 maar;

Ik heb geen beeld!! de ontvanger geeft het bericht dat ik 'no acces'heb tot de programma's.

Maar we zijn op de goede weg!

Tot nader info hierover...........

 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.937
Waarderingsscore
36
Punten
48
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben beeld!!!!!!

De ART kanalen op de hotbird werken in ieder geval!

Ik gebruik een Echostar ad3000ip-via met embedded viacces decoder.

Geweldig zeg!!! wat zijn die gasten goed!

Ik ga gelijk even spelen hehehehehe....

 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.937
Waarderingsscore
36
Punten
48
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
Hmm, dus ik gelijk naar de sirius draaien, bleek dat ik maar een paar kanalen kan ontvangen.

Gelijk weer een koude douche dus (gelukkig had ik dat even nodig:))

Je krijgt jammer genoeg geen toegang tot de tv1000 kanalen en de tv3 programma's.

Maar wat niet is kan nog komen!

 

denktenk

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
1.453
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
65
Met de file is de gehele TPS open, ABsat en Arabesque.

Geen viasat, zwitsers, russen e.d.

 
P

polarbear750

Zijn uit die files niet de werkende keys te destileren??????

Gebruik via een emulator (Voyager etc.) zou dan ook mogelijk zijn!

 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.937
Waarderingsscore
36
Punten
48
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
Dat is misschien wel een goed idee, alleen mis ik dan een serieële kabel van 20 meter omdat mijn viacces ontvanger in de huiskamer staat.

Maar misschien ga ik die wel even fabrieken van de week.

Ik heb wel geprobeerd om die files te ontcijferen met s*can** maar daar kom ik niet uit.

Ik ga eens wat andere progjes er op loslaten.

 

NvBgm

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
22 aug 2010
Berichten
773
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
66
Sorry jongens maar ik kan hem niet vinden op Devoy.da.ru

Kun je aangeven waar ik verder moet zoeken.?

 
M

master28

dus nu gauw viaccess modules kopen,

nu kan je ze nog onder de 200 piek krijgen, als straks alles hierop goed gaat werken, dan zullen ze ook wel in de zelfde prijsklasse komen als een aston, seca module of irdeto

 

denktenk

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
1.453
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
65
Helaas, allemaal de "oude" file

 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.937
Waarderingsscore
36
Punten
48
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
Die bevinding krijg ik ook ,denktenk.

Alle files geprobeerd maar met het zelfde resultaat als de allereerste file die ik testte.

Sommige files worden zelfs niet herkent in mijn echostar.

Maar ik ben er van overtuigd dat we eerdaags ook de zenders vanaf de Sirius op het scherm hebben!

Petje af voor die jongens, nog heel even geduld!

 
R

Robbie

Ik heb me cammetje binnen wat kan een dag lang duren zeg nog een half dagje dagje werken en dan word het een lange avond

Robbie

 
B

blokker2

er is een nieuwe, zelfde file maar nu kunnen er meer als 2 providers in. let wel het is voor kort werkt alleen op de providers die nog op key 8 zitten, en geen keywissels doen

maar als ze mee krijgen dat er goldcard file`s zijn zullen ze hierop wel reageren door key wissels te gaan doorvoeren

file heet finalviacces en hij staat hier

http://sat-digital-tv.admin.net.pl/upload/2001-02-14/

veel kijk plezier

groeten blokker

 
R

Robbie

aardig gek werkt als een trein een codeer system nooit zo snel zien schakelen

Zo nu kunnen we eindelijk gaan loggen !

Robbie

 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan