Waarschuwing!

M

Matrix

Zoals te lezen valt op de officiele dvb2000 pagina bestaan er gepatchte nieuwe versies van dvb2000 die niet door Uli zijn gemaakt (o.a. de aston 1.04/1.05 ondersteuningspatch). Volgens Uli zit de software vol met anti-patch-bugs, zodat bv op een bepaalde datum je geheugen van je CI wordt overscheven of erger. Zet deze dus niet in je ontvanger!!

Zie voor de volledige detail http://www.dominance.net/overflow

greetz,

Matrix

 
Eine grosse Hilfe für uns ist es auch, Webseiten und Boards/Foren auf denen modifizierte Versionen vertrieben oder diskuttiert

werden, grundsätzlich zu boykottieren.

Dat staat er ook, tevens het verzoek om namen te noemen van mensen die gehackte DVB2000 software gebruiken, Overflow werkt met de providers samen.

Die kerel is het in zijn bol geslagen, heb ik al eerder gezegd.

Wat is dit nu voor iets achterlijks? Boards boycotten die erover spreken? Dat is toch te gek voor woorden? Als we dat moesten doen, dan moeten we nergens meer over spreken, ook niet meer over Overflow, want hij heeft ook geen officiele toestemming van Nokia om de ontvanger te modificeren met zijn software.

Daarnaast is het niet de bedoeling van hobbyboards om die "illegale" overflow versies te ondersteunen, maar bespreken de boards alles wat op satellietgebied voorkomt, en daaronder vallen ook deze versies.

Om zo'n oproep tot boycotten te plaatsen is gewoon uitermate hypocriet te noemen.

En dat mag ie rustig weten!

 
dat Uli de aston1.04/05 niet goed ondesteund,dat is niet zo mooi he.Het zijn maar 2 bytes die anders moeten dan in de zijn dvb 2000 versies, maar ehh, die versies bedoeld tie denk ik niet direct.

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan