Wallbanger loopt vast op C1 5A Chippertext

NvBgm

Special Members
Lid geworden
22 aug 2010
Berichten
773
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hallo,

Heeft er iemand een oplossing voor WB welke vastloopt op b.v. Ned2 bij het commando C1 5A 00 XX XX ??

Dit is namelijk de request Chiper text selection.

De reply is dan:

5A FF FF FF FF FF FF FF FF 90 1D

En zie daar er word dan gevraagd om je smartkaart in de ontvanger te steken.

Let op dit gebeurd niet op alle ned. zenders .

Ned 2 komt het de laatste tijd veel voor.

Nog niets gemerkt probeer eens een tijdtje op Ned2 en geef je reactie wat er na de request van Chipertext bij jou gebeurd.

 
G

gamgra

Hoi NvBgm,

Hetgeen jij hier omschrijft is een gevolg van die recente attack van C+, niet alleen wallbanger maar ook Robinwin stopt met Emuleren en loggen, na de volgende tekst:

"Unknown packet. 26" waarna de PBM volgt en het het scherm op zwart gaat.

Indien ik log op de Rtl channels of buitenlandse channels geen enkel probleem.

Het probleem is in feite je decoder en niet wallbanger.

Ik weet niet wat voor decoder je gebruikt, ik heb een DSX 7071, die na vorige woensdag 04/07/2001 geen beeld heeft op Ned 1,2 ,3 en C+, zelfs mijn Mosc met abo valt uit na 30 seconden.

gamgra

 

Dr.Z

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
1.713
Waarderingsscore
13
Punten
38
Locatie
Ergens daarzo..
@NvBgm,

Afgelopen dagen geëxpirimenteerd waarbij de computer 2 dagen gelogd heeft op c+ zonder uitval en afgelopen nacht na het lezen van jouw bericht gelogd op ned-2 zonder problemen.

Ik heb gelogd op een humax met aston dus denk ik dat het een kleine manipulatie is van een orginele C+ doos.

(aangenomen dat je met een orginele doos logd)

Ze zijn lekker illegaal bezig die pluzboyz....

 
R

Robbie

Met een Echostar AD3000 en aston1.05 gisteren avond ook geen problemen ondervonden

Robbie

 

NvBgm

Special Members
Lid geworden
22 aug 2010
Berichten
773
Waarderingsscore
0
Punten
0
Probleem is opgelost voor wat WB aangaat.

Heb alleen prov 00 19 aangevinkt onder providers en geen problemen meer gehad.

Geen uitval. A.U. is ok.

 

NvBgm

Special Members
Lid geworden
22 aug 2010
Berichten
773
Waarderingsscore
0
Punten
0
Sorry ik log met een originele doos van Echostar DSB2000.

 

Dr.Z

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
1.713
Waarderingsscore
13
Punten
38
Locatie
Ergens daarzo..
Ik denk dat WB een beetje van slag raakt als je meerdere providers aanvinkt.

Als ik serieus wil loggen dan vink ik alleen de provider aan waar ik de data van wil hebben.

Mooi, geen C+ spelletjes gelukkig. (kunnen we ons weer fijn vervelen) :biggrin: :biggrin:

 
G

Gabbertje

DRZ, dat ben ik met je eens. Die problemen had ik ook. Loggen op 1 provider gaat echt veel beter.

Waarom zijn hier geen forums over de encryptiesystemen?

Wel loggen, maar geen seca, viaccess en irdeto?

Gbrtje

 

Dr.Z

Special Members
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
1.713
Waarderingsscore
13
Punten
38
Locatie
Ergens daarzo..
Die komen in de nabije toekomst misschien wel op je scherm.

Wie weet......

 



Hosting Fun

Bovenaan