wat een vertoning van c+ in de satellite

R

remcogur

Gelukkig brengt canal+ niemand op ideen. Als ik hun was zou ik alle leden een brief schrijven met daarin: wij zijn zeer blij u als abbonee te hebben , de andere helft van nederland kijkt gratis naar onze canal digitaal kanalen die je makkelijk kunt kraken met filtjes die je van het internet kunt halen bij voorheen devoy.da.ru.

Ik snap werkelijk waar niet dat ze zich zo lomp durven vertonen in de satellite. Ik moet ook eerlijk toegeven dat die journalist ook wel erg naar de bekende weg vroeg.

Durven ze als kop te zetten: succes in strijd tegen illegale smartcards. Wat natuurlijk ook weer een lul verhaal is.

Canal+ fuck off

en dat wou ik nou ff kwijt.

Met een vriendelijke groet :)

Remco

 
Zoals altijd is succes relatief. Kleur bekennen blijkt moeilijk te zijn voor zowel de pers als C+. Al die publiciteit zorgt er wel voor dat inmiddels op bijna elke hoek van de straat bekend is dat er 'gratiskijkkaartjes' in omloop zijn. Gratis kijken is een illusie die zo door C+ versterkt wordt...

F*ck C+ ?!? Dan neem je toch een andere provider... juist ja... :sad:

 
Goh, ik wist niet dat er illegale kaarten in de handel waren, als ik dat had geweten had ik zelf niet al die moeite hoeven doen.

Bedankt voor de tip C+!!!!!

;-)

 
Die journalist van Satellite is gewoon een strontvreter door alles zo voorgekauwd over te nemen. Wat een slappe zak zeg!

C+ toont weer eens hoe goed ze wel niet denken te zijn... Dat is nooit anders geweest :) Veel klopjes op de eigen borst... Lijkt de NS directie wel :)

Sinds Freek+ bezig is, zijn er meer informatieve sites dan ooit. Wat een arogante en leugenachtige lul is dat!

 
Alleen de bekende sites zijn wat moeilijker te vinden, daarintegen vind je ,inderdaad!,een hele berg minder bekende sites die wat makkelijker te vinden zijn.

Maar we moeten toegeven dat ze ergens wel een kleine overwinning geboekt hebben, namelijk dat de huidige bekende sites een stuk voorzichtiger zijn geworden en maatregelen getroffen hebben om hun bestaan te verlengen!

Dat is op zich geen verkeerde ontwikkeling omdat op deze manier het legertje handelaren in illegale smartcards aardig afgeroomd word!

En ik meende te lezen dat dát het doel van de plusboyz was....

 
Ja, dat was een van de doelen, maar je leest ook diverse keren dat ze tegen gratis kijken zijn, en dus tegen mensen die info verschaffen over hoe dat moet en tegen... naja, noem maar op.

In elk geval zijn de 3 grootste Nederlandse boards nog altijd onder dezelfde namen te vinden, immers Satellitefun draait ook weer onder Satellitefun.org sinds een paar weken en zelfs op satellitefun.com staat de link naar .org genoemd, satnerds zijn nooit weggeweest, s**4**l is er ook al weer een tijd. Wie doet je wat. ;-))

Ja oke, ze hebben wat gewonnen in de zin van dat we maatregelen hebben genomen, maar dat had ook wel op een fatsoenlijkere wijze gekund.

Ik heb veel zin om de satellite eens aan te schrijven over de fouten in dat artikel en het feit dat Freek zelf gebruik maakt van valsheid in geschrifte om sites offline te krijgen..... Misschien doe ik dat ook nog wel, ben niet bang voor dat miskend figuur dat zich onterecht een juridisch mirakel waant.

 
Ik zou graag met je meedoen en ook reageren maar wat schiet je er mee op?

Misschien dat de hobbyïsten hun verhaal kunnen doen in de satellite?

We zouden een bijeenkomst kunnen organiseren waarbij we de Satellite reporter(s) kunnen uitnodigen om ons verhaal te doen.

Dat zou dan op korte termijn moeten gebeuren omdat het anders niet relevant meer is.

Ideetje?

 
geef je op voor de rubriek baas op eigen buis...dan kun je je verhaal kwijt..benieuwd of de satellite alles letterrlijk citeren gaat

 
Op zich is het begrijpelijk wat er gebeurd maar goed te praten is het niet. Al sinds jaar en dag wordt er in diverse bladen een gekleurd beeld gegeven van sommige zaken. Om even in onze hobbykring te blijven hebben we natuurlijk twee mooie voorbeelden.

Al eerder is me al vaak genoeg duidelijk geworden dat in de Hopper Guide wel heel erg veel ontvangers getest werden en worden welke geimporteerd worden door grote adverteerders van het blad. Zelfs gebeurd het vaak dat een bepaalde ontvanger de hemel wordt ingeprezen terwijl als je hem zelf in huis heb het de grootste bugger is die er maar bestaat. Nu dus weer de satelitte. Canal + is grote sponsor van Satelitte en verstrekt programmagegevens aan dit blad. Je gelooft toch zeker zelf niet dat men Canal + in dit blad in diskrediet durft te brengen. Wat ze doen in de bekende truc. Met laat in een interview mensen van Canal + aan het woord om zo zelf niet onder eigen naam conclussies te hoeven trekken. Doen ze dat in een eigen artikel dan is de kans groot dat iemand de raad van journalistiek inschakel. Als je dat nu doet dan verschuilen ze zich achter het feit dat dit tersprake kwam in een interview met C+ mensen en dat het uitspraken zijn van de geinterviewde mensen en dat dit alleen maar vermeld is in het artikel. Je kan natuurlijk wel ervan zeggen dat men de andere kant van het verhaal aan het woord moest laten. En Freek doet het eigenlijk best wel aardig in het interview. C+ heeft ook een klein nietszeggend gedeelte van het proces gewonnen en alleen op deze punten maakt men in dit artikel gebruik van. Kijk iedereen kan weten en vind het normaal dat gratis kijken niet mag en dat handel in gemanipuleerde kaarten niet mag.

Nogmaals het is niet goed te praten dat het gebeurd maar juist gespecialiseerde bladen als Hopper Guide en Satelitte moeten het meer hebben van reclameinkomsten dan opbrengst van verkoop van bladen en daardoor is het begrijpelijk dat dit soort praktijken voorkomen. Het is aan de lezers van dit soort bladen de keus of men dit als storend of niet storend ervaart. Ik verwacht het eerste en denk dan ook dat men dit zal gaan merken aan de verkoopcijfers van dit soort bladen.

Satwatcher

 
Doet Freek+ het goed in dat artikel?

Welke idioot geeft nu publiekelijk aan:

- dat er op een hele simpele manier en tegen minimale kosten zwart gekeken kan worden.

- dat het zwartkijken een groot probleem voor de onderneming is.

- dat de organisatie zo incompetent is dat ze hun eigen encryptiesystemen niet veilig kunnen krijgen.

Dan spoor je echt niet als je dat zo breed uitmeet.

 
nou ik neem de schotel niet mee op vakantie, ik weet niet of ik het daar kan ontvangen. en als ik de geweldige helpdesk hier over bel sluiten ze me af. en ik moet zeggen dat er veel mensen bang zijn geworden, kijk maar eens hoeveel goude kaartjes er te koop zijn (lol)

 
@ tjabbe

Freek en Wil en eigenlijk heel C+ kunnen na die acties van de laatste tijd er niet meer omheen dat je voor weinig gratis kan kijken, dat ze het eigen systeem niet goed kunnen beveiligen en dat ze het zwart kijken als een groot probleem ondervinden dus zijn ze op dat punt heel realistisch en zijn ze dus eindelijk op de weg waarop ze de realiteit goed in zien. Ik vind dat Freek het best wel goed doet in het interview (als je er onpartijdig en met niet gekleurde ogen naar kijkt)

Iemand die helemaal op andere punten de weg kwijt is in dat interview is opperhoofd Moerer. Als je openlijk zegt dat het terecht is dat als je een minder betalende klant bent van C+ je dan ook maar wat langer moet wachten op service en dat die service dan ook nog wat duurder kost en per (wachtende) minuut betaald dient te worden dan ben je pas echt helemaal de weg kwijt. Met andere woorden als je onderweg tankt bij een benzinestation waar je nooit komt en toevallig als C+ opperhoofd zou passeren en je dringend om benzine verlegen zit dan moet je maar gezellig even een half uurtje met de benzineslang in je hand staan te wachten voordat je mag tanken. Denk als dit voorbeeld opperhoofd Moerer overkomt hij direct briezend naar de legal affairs opperhoofd stapt en Freek een pas emailtje en briefje laat schrijven naar het benzinemerk.

En wie weet duurt Freek dan direct een mailtje naar de provider van dit benzinemerk en laat hij om in een goed blaadje bij opperhoofd Moerer te komen de website van het web afhalen :):)

Satwatcher

 
Eerst maar eens even als opmerking: heeft er iemand zin om dat artikel te scannen ? Die Satellite kopen is gewoon grotendeels weggegooid geld, driekwart van de artikelen is "aardig", maar niet "bijzonder". Reden om trouwens ook geen computerbladen te kopen. Bovendien, wat moet ik met al die programmagegevens, ik zit meer achter de PC dan achter de TV.

Maar even to the point: je kunt ze natuurlijk verwijten dat ze C+ maar aan laten kletsen. Anderzijds: wat interesseert dat de meer ingevoerde kijker. Die weet wel beter. Als er inhoudelijke reacties op zouden komen, wordt men bij C+ hoogstens wijzer en wij worden er niet beter van. Ergernis is een slechte leidraad om te reageren.

 
waar haal je deze filtjes

dan vandaan bij de slijter zie ik ze niet.

(grapje)

ik heb het gelezen in de fsw satellite

en ik moet er om lachen

 
Laten we het er maar op houden dat hij niet beter weet.

M.v.g.

Remco

 
En dan te bedenken dat er maar 10% met de schotel naar C- kijkt.

Hoeveel van deze 10% weten dat je op een andere manier kan kijken dan met een officiele secadoos met orginele kaart?

En om dat aantal maken ze zich druk.

Laten ze eerst maar eens wat aan de service doen en het gratis pakket echt gratis maken.

Dirk

 
en dan zeggen ze ook nog dat het illegaal kijken , het zelfde is als jatten uit een winkel.

maar als ze in een winkel de deur op een kier laten, dan vraag je er toch zelf om.

en trouwens, als ik in een winkel wat wil jatten moet ik de deur uit gaan, voor een kaartje maken blijf ik lekker thuis, wordt ik ook niet nat

 
Bij tv signalen komt het signaal dus letterlijk de huiskamer binnen.

En alles wat bij jou in huis staat is jouw eigendom, toch?

Daar mag je dus mee doen wat je wilt lijkt mij.

Als C+ niet wil dat ik naar hun programma's kijk, zouden ze er voor moeten zorgen dat ik hun signalen niet kan ontvangen!

Even ter vergelijking, als ik de lokale SRV wagen( dat heet in elk dorp weer anders geloof ik) in mijn huiskamer vind door wat voor reden dan ook ,zou ik het niet kunnen laten om iets naar binnen te werken:)))

Tenslotte zijn alle "boodschappen" jouw eigendom op dat moment......toch?

:)))))))

(volgens mij is deze wet al aangepast een tijdje terug)

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan