welk image met ingebouwde cccam ???????????

versacem

New Member
Lid sinds
30 mei 2016
Berichten
8
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
44
kan iemand mij vertellen welk image ik moet hebben met ingebouwde cccam .

ik heb wel signaal maar geen beeld  ik hoorde dat het cccam moest hebben maar kan het niet erop krijgen met dcc-usb stick.....

 

Multispeed †

Special Member
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
447
Waarderingsscore
0
Punten
0
Locatie
Down Under
Bij PLI kan je d.m.v. plugins bijna alles inladen.

Cccam, Oscam, picons en satlijsten van Hans.

Mogelijk zelfs met je huidige image, check de pluginslijst.

 

versacem

New Member
Lid sinds
30 mei 2016
Berichten
8
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
44
ja ik heb openpli221 geinstalleerd alleen mijn box is heel snel vol of???? kan ik het ergens legen

 

Multispeed †

Special Member
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
447
Waarderingsscore
0
Punten
0
Locatie
Down Under
Je zou niet gebruikte en geïnstalleerde plug-ins kunnen verwijderen.

 

versacem

New Member
Lid sinds
30 mei 2016
Berichten
8
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
44
ok ik heb nu wel beeld met gemini alleen standaard zenders en ik kan niet mijn zenderlijst bekijken (hans e2 )

ik neem aan bij instellingen recht zetten  toch ? zo ja waar in instellingen ?

 

versacem

New Member
Lid sinds
30 mei 2016
Berichten
8
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
44
o ja moet ik dan wel perse cccam plugin hebben of ligt het niet daar aan ?

 

Multispeed †

Special Member
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
447
Waarderingsscore
0
Punten
0
Locatie
Down Under
versacem zei:
o ja moet ik dan wel perse cccam plugin hebben of ligt het niet daar aan ?
Dat vroeg je toch zelf om?

 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan