Alweer CORONA

Status
Niet open voor verdere reacties.
@sat-ed , wat de the matrix zegt komt uit het hersenspoelprogramma van de overheid en waar heel veel mensen last van hebben.
Aan de andere kant worden ook weer mensen gehersenspoeld door alternatieve media en zo krijgt men dus twee kampen.
Na er even over te hebben nagedacht begrijp ik de opmerking van the matrix wel en voor steken onder water ben ik immuun, door een soort van forum-vaccinatie. ...tenslotte zit er wel een kern van waarheid in..:biggrin:

Voor ieder die twijfelt: Cijfers liegen niet, mits de bron betrouwbaar is. Voor de rest is het een kwestie van flinke afstand houden om de overdracht van virussen te minimaliseren..
Besef wel dat, pak hem beet, wereldwijd 1 op de 6000 mensen sterft aan deze longziekte, dus voorzichtigheid is geboden.

Dus.....koffie? Iemand?
 
door een soort van forum-vaccinatie. :biggrin:
heb je die ook voor mij?
2 liter graag!

we hebben thuis eens zitten rekenen bij een uitbraak dichtbij
erg genoeg dat er mensen overlijden begrijp me goed maar sommigen zaten al in reserve tijd
over 2 jaar de cijfers bekeken was er helemaal geen oversterfte.
Dus.....koffie? Iemand?
ja ik
melk en een bak suiker er in aub das de enigste verslaving waar ik nog niet af ben
 
  • Haha
Waarderingen: Dr.Z
delta.jpg
 
dus ook zonder vaccins zou het met een sisser zijn afgelopen,
Dat zullen wij ook nooit weten en is dus net zo goed giswerk als de andere veronderstelling met vaccins. Alhoewel de cijfers in het begin wel zo snel gingen oplopen dat het uiteindelijk toch wel erger zou doen lijken. Maar we zullen het nooit weten.
Maar al je kijkt naar de daling van de cijfers van het aantal doden sinds de vaccins zijn uitgegeven, doet dit de veronderstelling dat met vaccin beter is wel versterken. Nog even los van wat ik van mijn zus hoor die ook bij de Dela werkt en het afgelopen jaar een heel stuk minder werk heeft dan sinds het begin van corona.
Dus @sat-ed welke cijfers geven aan dat er geen oversterfte zou zijn? Ik lees alleen maar dat dit er wel is geweest, zeker in het eerste jaar, hetgeen dan ook weer bij mijn zus merkbaar is geweest en begin dit jaar niet alleen bij oude knarren.

wat de the matrix zegt komt uit het hersenspoelprogramma van de overheid en waar heel veel mensen last van hebben.
Hersenspoelprogramma van de overheid? Feitelijk zeg je dan hiermee dat alle overheden in de hele wereld, gesteund door het WHO en vakspecialisten een hersenspoelprogramma nu gebruiken en dat is niet meer kritisch dat is typisch wappie. Hebben ook heel veel mensen last van trouwens.
En dat vind ik jammer, want eerder was je kritisch en je hebt ook goede argumenten, komt met goede cijfers, waarom dan nu opeens dit soort uitspraken die nergens op slaan maar ook respectloos zijn feitelijk?

Zoals eerder aangegeven doet de overheid niets, die nemen alleen adviezen over van experts op gebied van virologie en immunologie in het OMT en dat weet jij net zo goed als ik. Je zou mogen verwachten, ook als regering, dat dit soort mensen (OMT dus) weten waar ze het over hebben.
Dat heeft helemaal niets met hersenspoelen te maken, een dergelijke beperkte gedachtengang hebben ook heel veel mensen last van. Want die vergeten daarbij ook nog eens dat dit niet beperkt is tot Nederland en wereldwijd alle overheden en het WHO, die ook wel weten waar ze mee bezig zijn.
Het is af te vragen waarom de hele wereld dat doet, of is men bang dat het anders veel meer wordt dan die 0,21% van de wereldbevolking? De meesten daarvan zijn in het eerste jaar gevallen. Het WHO en de hele wereld is niet voor niets bezig.
Maar goed, je zult maar net binnen die 0,21% vallen.


maar dit helaas door incompetente idioten bij overheden en regeringen toch doorgedramd wordt.
Ik denk dat de opmerking van The Matrix hierop gebaseerd was en dan moet ik hem gelijk geven, want het zijn niet de incompetente idioten bij de overheden en regeringen, maar de vakspecialisten die deze overheden adviseren, dus het OMT en RIVM. Als het echt zo zou zijn als jij denkt, dan zou niet de hele wereld hier zo wakker over liggen en zoveel maatregelen nemen.
Feitelijk zeg je hier dus ook dat over de hele wereld alle medische deskundigen incompetente idioten zijn??? Dat geeft samen met de "hersenspoel" uitspraak te denken en staat toch flink in tegenstelling tot je eerdere serieuze gedachtengang in de discussie.

Wordt inderdaad hoog tijd voor koffie, of nog liever bier.
 
Hier alvast een voorraadje.
:potbier: :potbier: :potbier: :potbier: :potbier: :potbier: :potbier: :potbier:

en voor de non alcoholisten frisrank.
:drink::drink::drink::drink::drink::drink::drink::drink:
 
die van de uitbraak hier dichtbij "code zwart"
Dat zegt me nog steeds niets. eerlijk gezegd. Is dat bij de RIVM of waar?

die werkt 2 kanten op zeker in de context waar in die geplaatst was.
Dan is onze interpretatie toch anders wat dit betreft. Dr.Z gooide een ongefundeerde uitspraak er uit in die laatste regel als zijn mening, dan zou ik niet weten waarom een ander niet de mening zou mogen hebben dat die stelling onzin is? Heeft mijns inziens dus ook niks met hersenspoelen te maken.

Maar ik wil nog wel de reactie van Dr.Z. afwachten op wat ik schreef.

Misschien wordt het sowieso toch eens langzaam aan tijd de discussie te beëindigen want na 22 pagina's zijn de standpunten wel bekend en wij samen veranderen daar toch niets aan, ook niet aan hoe het virus wel of niet verder muteert en wat het doet of niet doet.
En de overgebleven discussiepunten over of vaccin wel of niet helpt blijft toch giswerk zegt men. Maar dan ook aan beide kanten dus dat schiet ook niet echt op.
 
Dat zegt me nog steeds niets. eerlijk gezegd. Is dat bij de RIVM of waar?
doe hier ff geen verdere uitspraken over want dat brengt een ander in de problemen en daar heb ik geen zin in.

we zijn het eens dat er veel mensen het oneens zijn met elkaar!

waar is de koffie?
 
Hersenspoelprogramma van de overheid?
Ja, dat verhaal over dat ongevaccineerden een gevaar zijn voor gevaccineerden... Dat hersenspoelprogramma.

Zoals eerder aangegeven doet de overheid niets, die nemen alleen adviezen over van experts op gebied van virologie en immunologie in het OMT en dat weet jij net zo goed als ik.
Dat is dus het grote probleem, Hugo heeft zelf dingen zitten bedenken en is aan het rommelen met cijfers geweest.
Bovendien zijn er niet echt experts bij het OMT want de microbiologen stonden hoofdschuddend aan de zijlijn.
...zelfs Maurice de Hond heeft in den beginne goede punten aangehaald over de verspreiding doormiddel van de airosolen.
De man werd voor gek weggezet maar heeft gelijk gekregen.

Ik denk dat de opmerking van The Matrix hierop gebaseerd was en dan moet ik hem gelijk geven, want het zijn niet de incompetente idioten bij de overheden en regeringen, maar de vakspecialisten die deze overheden adviseren,
Ehm, nee dus.. Maar dit is een "waarheid" die pas in de toekomst helder gaat worden omdat Hugo zijn CV aan het vullen is door lukraak iedereen maar te vaccineren. ..gezond of niet gezond.

Cijfers uit het buitenland zeggen andere dingen dan wat onze regering zegt en de media geven een heel andere "waarheid" weer dan het werkelijk is.
Ik heb kennissen in Oostenrijk, Duitsland en Australie die hartelijk lachen over onze berichtgevingen.... tja..

Tevens zou in Luxemburg de bevolking in opstand zijn gekomen, volgens onze media, en een markt hebben bestormd...
De waarheid is echter dat de mensen daar een hek hebben verplaatst en gewoon de markt op zijn gegaan, terwijl de handhavers koffie stonden te drinken.
Wij schotelaars hebben dit op de luxemburgse tv kunnen zien.

BT, begrijp mij niet verkeerd, dit is een virus wat voor de mens gevaarlijk kan zijn en ook zo is gebleken. De maatregelen met mondkapjes en afstand houden zijn de juiste geweest en vaccinatie voor zwakkeren een goed initiatief..
...maar nu kinderen gevaccineerd moeten worden terwijl op scholen al diverse uitbraken zijn geweest en leerlingen niet eens ziek zijn geworden, gaat mij gewoon te ver en in onze regering incompetent gebleken.

...mijn vriendin werkt op een scholengemeenschap by the way..
 
Misschien wordt het sowieso toch eens langzaam aan tijd de discussie te beëindigen want na 22 pagina's zijn de standpunten wel bekend en wij samen veranderen daar toch niets aan, ook niet aan hoe het virus wel of niet verder muteert en wat het doet of niet doet.
Het virus muteert gewoon verder tot een simpele verkoudheid, of een toekomstige rampscenario.. :)

Maarre, voor de lezers is het misschien leuk om het topic open te houden, omdat het bekvechten weer goed is voor de kijkcijfers! ;)
 
Ik zou willen pleiten om dit topic open te houden, we zijn voorlopig nog niet af van het virus.

Misschien is het handig om niet te persoonlijk te worden, iedereen mag een mening hebben maar blijf iedereen met respect behandelen en hou er op voorhand rekening mee dat jou mening misschien tegen het zere been is van de andere.

Dit om de lieve vrede te bewaren.
 
  • Leuk
Waarderingen: Dr.Z
Ik kijk veel naar andere nieuwszenders omdat ik geen gekleurde bril wil hebben en ik ondertussen weet dat dat onze Nederlandse nieuwszender (publiek/commercieel) de boel regisseren. Daarom kijk/volg ik regelmatig onrecht tv.
Daar zag ik laatst een live verslag van het schoonvegen van het demostratiegebied in 020. De politie riep op dat de demonstranten ergens naar toe moesten lopen en daar werden ze opgewacht en ging de politie flink los. Dit kregen we dus niet te zien. Het verhaal van de man met de fakkel bij De Jonge en Kaag is ook iets uit zijn verband gerukt.

Mocht je behoefte hebben om een keer een andere kant van het nieuws te zien?
Onrecht TV 3.0 is te vinden op Facebook. (Ze zeggen zelf neutraal het nieuws te geven maar slaan wat mij betreft een beetje door naar de demonstranten).
 
Dat hersenspoelprogramma.
Dat is geen hersenspoelprogramma dat is een verschil van mening. Het is aantoonbaar dat ongevaccineerden een grotere kans lopen het virus te krijgen dan gevaccineerden, aldus ook de ziekenhuiscijfers. Dus is de kans ook groter dat zij anderen aansteken.
Of Hugo zelf dingen heeft zitten bedenken weet ik zo vlug niet, maar hij is in elk geval iemand zonder medische opleiding. Dat verandert dit jaar.

Ehm, nee dus.. Maar dit is een "waarheid"
Ja dus want deze waarheid is onder andere hier (klik) terug te vinden onder "Deelnemers OMT", dat zijn bepaald geen ondeskundigen. Met Hugo heb ik niets te maken en die gaat er nu in de nieuwe regering sowieso niet meer over.
Ik hoorde juist ook IC artsen regelmatig oproepen tot vaccineren.
Vaccineren heeft ook niets te maken met of je wel of niet gezond bent, een vaccin (ongeacht welk) om het oplopen en/of verspreiden van een ziekte tegen te gaan. Het is niet zo dat als je gezond bent je "dus" geen vaccin nodig zou hebben, dat is weer een andere "waarheid" waar ik dan op mijn beurt niet achter sta.

Ik heb kennissen in Oostenrijk, Duitsland en Australie die hartelijk lachen over onze berichtgevingen.... tja..
Is dat zo? Hoe lang geleden is dat? Want dan ben ik benieuwd hoe hard die kennissen van Oostenrijk lachen nu daar vaccinatieplicht is en hoe hard die van Duitsland nu nog lachen nu daar al zo ongeveer 2G en 2G+ hebben. iets wat hier nog totaal niet aan de orde is.
Australie tel ik niet mee, dat is een heel ander klimaat dan hier.

Luxemburg? Zal ik gemist hebben, ik weet niet welke media maar als ik op Google ga zoeken kan ik daar totaal niets over terug vinden dus zo belangrijk zal dat niet zijn geweest. En je weet ook dat media graag zaken opkloppen, politici trouwens ook.
...maar nu kinderen gevaccineerd moeten worden terwijl op scholen al diverse uitbraken zijn geweest en leerlingen niet eens ziek zijn geworden,
Volgens mij heb je dan toch berichtgevingen gemist. Er zijn wel degelijk kinderen ziek geweest van Corona. Maar in België worden kinderen vanaf 12 jaar ook gevaccineerd. Daarnaast weet jij net zo goed als ik dat ook als je niet ziek bent, je wel besmet kunt zijn en drager van het virus en die kinderen dus ook anderen kunnen besmetten. En dat is ook de reden die aangegeven werd om kinderen te vaccineren, omdat die kinderen ouderen kunnen aansteken.
Jij had toch kennissen in Duitsland? In Duitsland is men in december al begonnen met het vaccineren van kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dus nogmaals, het is hier niet anders dan in de landen om ons heen. Dus Duitsland en Belgie met hun adviseurs zijn dus ook incompetent?
Ik wil overigens niet beweren dat onze regering geen fouten maakt, natuurlijk maken die ook fouten. Zeker in het begin, zoals ook dat voorbeeld wat jij aanhaalde over Maurice de Hond. En de motie van de PVV nog voor de uitbraak begon in Nederland, om scenario's te bedenken voor als het virus in Nederland zou komen, wat gewoon weggestemd werd.
Vaccinatie was niet alleen voor zwakkeren een goed initiatief mijns inziens, maar daar mogen we wat mij betreft rustig van mening over blijven verschillen.
...mijn vriendin werkt op een scholengemeenschap by the way..
Ja dat is mooi, maar het wil niet zeggen dat als bij haar scholengemeenschap niets ernstigs in de buurt is geweest, dat het dan nergens het geval is geweest, dus ik weet niet precies waarom je dit erbij schrijft.

Anyway, ik ben blij je weer in "normale" doen terug te zien, kritisch en serieus. Want in de hele discussie zijn er door jou en @sat-ed en anderen ook zaken aangehaald waardoor ik weer kritischer naar bepaalde zaken ben gaan kijken. Wat weer tot gevolg heeft gehad bijvoorbeeld, dat ik dat hele booster gebeuren nu veel kritischer volg. Ook dat gebeurt in Duitsland, maar ik heb minder vertrouwen er in gekregen dat het wel zo optimaal voordeel biedt als men zegt, temeer gezien men eerder zei dat de huidige vaccins de Omikron niet herkennen. Dus feitelijk wordt dan alleen je weerstand geboosterd. Kan dat dan niet beter met vitaminepillen of zoiets vraag ik me dan af?

Ze zeggen zelf neutraal het nieuws te geven maar slaan wat mij betreft een beetje door naar de demonstranten
Dat is dus de reden dat ik niet naar dat soort nieuws kijk en ook niet naar Youtube dokters en xxxxxx.wordpress.org sites (waarbij de xxx niet voor sex bedoeld is). Hier heb je dus hetzelfde dat er een kern van waarheid in zit maar de rechts ook wat erg eenzijdig bekeken veelal.

Hier in Nederland wordt niet alles geregisseerd. Het gebeurt wel hier en daar dat er iets weggelaten wordt, maar dat kun je dan wel vaker weer elders terug zien. Daarom kijk ik ook niet alleen NOS Journaal en Hart van Nederland en RTL Nieuws, want sowieso media kloppen graag iets op. Die fakkel kan heel bedreigend overkomen in de huidige tijd, mede gezien voorgaand gedrag van deze man en eerdere bedreiging van Kaag door een andere man die daar ook voor veroordeeld is. Als je dat een paar keer gebeurt is kijk je er met andere ogen naar. Ik begrijp haar angst wel.
Maar feitelijk viel het nog wel mee wat er tot dan toe gebeurde.
Naast nieuws en actualiteiten hier, kijk ik ook regelmatig naar buitenlands nieuws, Duitsland en België, ook online overigens. Het is een kwestie van goed combineren maar ook een beetje logisch nadenken. Wij als wat ouderen zien met gewoon verstand wel wat er wat opgeklopt is en wat men gerust kan aannemen dat het juist is.

Dat van die demonstranten..... er zijn redenen dat de politie er zo op mept zeg ik altijd maar. Misbruik wordt ook wel gestraft, genoeg mensen met gsm camera'tjes erbij (waarbij ook vaak zaken in politie nadeel uit hun verband getrokken worden overigens).
Maar het begint al bij het punt dat de demonstratie al helemaal niet eens had mogen plaatsvinden. En zeker in deze tijd van besmettingen, vind ik dat mensen zich aan wetten moeten houden. Demonstreren is een recht maar kan om 3 redenen verboden worden, als er zo'n verbod is en je gaat willens en wetens, ook al is het vredig, toch demonstreren en om welke reden dan ook breekt er iets uit en gaat er opgetreden gaat worden, maak dan ook gewoon dat je weg komt. Maar tegenwoordig blijft men zeuren en zagen en uitdagen en maar door gaan en dan heeft de ME het gedaan.
Er wordt zeker wel eens te hard opgetreden, maar men vergeet voor het gemak dat er te vaak gewoonweg verboden demonstraties gehouden worden. Kunnen we misschien eens een andere discussie over opzetten.

we zijn het eens dat er veel mensen het oneens zijn met elkaar!
Dat is sowieso het geval, maar in een democratie moet dat ook kunnen, zolang men maar elkaars meningen respecteert.

Ik zie dat er 2 opteren om het topic open te houden en zie nog geen verzoeken om het toch te sluiten, dus zolang het goed blijft gaan houden we het dan op verzoek nog open.
 
Nou van mij mag hij op slot, het word mij af en toe te grimmig.
Iedereen mag zijn visie ventileren maar ik krijg regelmatig het gevoel dat zijn of haar visie het enige juiste is en er op door blijft gaan.

Vanaf nu negeer ik dit topic. Word er niks wijzer van.
Praktijk van mijn familie en omgeving zegt mij genoeg.
1 zwager 10 dagen IC kantje boord 70jaar toen niet gevaccineerd
1 broer 8 dagen IC ook kantje boord familie moest met het ergste rekening houden 60j. Toen nog niet gevaccineerd
Mijn dochter en haar drie kinderen 10j 12j 15j 45j 1.maal positief en zwaar ziek en 1 maal na vaccinatie zwaar verkouden
Mijn zoon partner en 2 kinderen 8j en 10j na vaccinatie zwaar verkouden reuk en smaak 1 week verdwenen maar goed hersteld.

1 buurman 62 jaar RIP. Niet gevaccineerd.
Als je deze ellende van dichtbij meemaakt ga je wel anders denken en ben zeer verheugd dat ik vóór vaccinatie ben.

Ik eindig bij dez dit topic. Stuur maar een PM.
Voor mij geen koffie en bier
 
Laatst bewerkt:
Als je deze ellende van dichtbij meemaakt ga je wel anders denken en ben zeer verheugd dat ik vóór vaccinatie ben.

Als dit jouw ervaringen zijn dan kijk jij toch heel anders naar deze epidemie dan andere die deze situatie onderschatten omdat zij niet breder willen kijken naar de impact van Corona op onze samenleving.

Eén ding is zeker en dat is dat het morgen nog niet voorbij is. Niks is zeker en de virologen met die andere 17 miljoen wetenschappers kunnen alleen maar gissen naar de ontwikkelingen voor de komende periodes hoe het zich verder gaat ontwikkelen.
 
Het is aantoonbaar dat ongevaccineerden een grotere kans lopen het virus te krijgen dan gevaccineerden
die klopt niet helemaal
ongevaccineerden kunnen er zieker van worden.
maar gevaccineerden hebben de zelfde kans om het virus te krijgen zeker met deze omikron
En de motie van de PVV nog voor de uitbraak begon in Nederland, om scenario's te bedenken voor als het virus in Nederland zou komen, wat gewoon weggestemd werd.
nederland op z'n smalst
hoezo democratie
die man die nu opgepakt is bij kaag is ook aanhanger van forum voor democratie .. hoezo? is nog niet eens bekent
stemmen over een hogere vergoeding voor de zorg 2e kamer... men loopt weg
"gas kraan in groningen gaat dicht" omdat kamp de l.. de bouw van een stikstof fabriek voor zich uitschoof omdat ie "te duur"was hebben we nu dit probleem.

maar goed
we zullen het niet eens worden das duidelijk een feit.

weet alleen dat dit een misselijk virus is maar denk ook dat iedereen er een tik van gehad moet hebben voor we er door komen.
en ja er zullen mensen overlijden klopt
heb alleen net de herhaling van "over mijn lijk" gezien per toeval blijven hangen maar 16 jaar... moet er niet aan denken
das ook een kl.. ziekte
 
Dat is geen hersenspoelprogramma dat is een verschil van mening. Het is aantoonbaar dat ongevaccineerden een grotere kans lopen het virus te krijgen dan gevaccineerden, aldus ook de ziekenhuiscijfers. Dus is de kans ook groter dat zij anderen aansteken.
Dit klopt niet helemaal BT, iedereen, gevaccineerd of ongevaccineerd loopt evenveel kans op om het virus op te lopen of om het door te geven.
Ik ben zeer benieuwd waar jij kunt aantonen dat dit is aangetoond, want als zelfs een winkelwagentje in staat is om het virus door te geven, dan is de mens dat ook.
Ongevaccineerden lopen wel meer risico op complicaties ten gevolge van besmetting omdat het immuunsysteem minder "getraind" is.
Het is niet zo dat als je gezond bent je "dus" geen vaccin nodig zou hebben, dat is weer een andere "waarheid" waar ik dan op mijn beurt niet achter sta.
Niet? verreweg de meeste mensen hebben geen last van dit virus en het zijn de uitzonderingen die extreem worden uitgelicht.
"Pietje op de hoek stierf een vreselijke dood na coronabesmetting en was niet gevaccineerd".... Tja, 300.000 mensen merken niets van een besmetting en daar wordt dus ook geen melding van gemaakt in de media.
"vandaag zijn 300.000 mensen besmet door corona die er niets van merken"...Hoe spannend is dat?

BT, jij en ik kennen maar al te goed het volgende spreekwoord:

When You Do Things Right, People Won’t Be Sure You’ve Done Anything at All​

Dit heeft ook betrekking op de zwijgende meerderheid inzake meningen in de politiek en andere zaken..

Is dat zo? Hoe lang geleden is dat? Want dan ben ik benieuwd hoe hard die kennissen van Oostenrijk lachen nu daar vaccinatieplicht is en hoe hard die van Duitsland nu nog lachen nu daar al zo ongeveer 2G en 2G+ hebben. iets wat hier nog totaal niet aan de orde is.
Ehm, vanmorgen nog..
In Duitsland is 2g en 2g+ niet in alle deelstaten hetzelfde.
Voor oostenrijk is dezelfde situatie als in nederland, geen vaccinatieplicht, maar je mag als ongevaccineerde nergens naar toe.
Handhaving is er mondjesmaat in de omgeving van de dorpen. In de steden iets meer en ongevaccineerden komen ook de bergen niet op.
Daar heerst wel een strenge controle.

Volgens mij heb je dan toch berichtgevingen gemist. Er zijn wel degelijk kinderen ziek geweest van Corona.
Ja correct, de jongste hier. Die heeft het twee jaar geleden, begin 2020, erg heftig gehad. Zij heeft het nu weer en merkt er nu helemaal niets van.
Maar uitzonderingen bevestigen de regel. Het is niet zo dat wanneer twee kinderen ziek zijn of overlijden, dat de alle kinderen hetzelfde lot ondergaan.
Met volwassenen exact hetzelfde verhaal. Iemand heeft een zwaar geval met corona en gaat dood, maar men kijkt niet naar de mensen die er naast hebben gezeten en mogelijk ook besmet zijn met corona. Zij zullen positief zijn maar er niets van merken.

Het is maar een virusje hoor! Veel mensen schijnen dit te vergeten. Bij een bacteriele besmetting zijn de gevolgen veel heftiger omdat de kans op overlijden, zonder behandeling, 100% is.
Ok, een gemeen virusje, maar de cijfers geven aan dat het reuze meevalt. Met een vaccin is het risico op overlijden minimaal.

a dat is mooi, maar het wil niet zeggen dat als bij haar scholengemeenschap niets ernstigs in de buurt is geweest, dat het dan nergens het geval is geweest, dus ik weet niet precies waarom je dit erbij schrijft.
Iets met een bijbelbelt en veel ongevaccineerde mensen uit overtuiging... ;)

Voor discussies geldt het volgende:

Een avond waarop iedereen het eens is, is een verloren avond​

...dus ook voor een forum. :)
Discussie is groei, discussie is een stap verder in de ontwikkeling van de mens.
Wat de uitkomst ook zal zijn, voor en tegenstanders hebben beiden iets geleerd..
Dr.Z
 
Laatst bewerkt:
Wat de uitkomst ook zal zijn, voor en tegenstanders hebben beiden iets geleerd
ff flauw hoor kan het niet laten...

misschien moeten ze in de 2e kamer ook eens in discussie ipv interrupties leren die ook nog eens iets.
 
Die zijn alleen maar aan het rollenbollen en elkaar de tent uit aan het vechten. De bevolking is niet belangrijk.
"Partijbelang boven landsbelang"!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan