Bedroevende statistieken

Status
Niet open voor verdere reacties.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.816
Waarderingsscore
1.019
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Nou. Aangezien er dan toch zoveel users zijn, hebben we eens een testje gedaan, maar dat was toch bedroevend te noemen.

690 geregistreerde users totaal op moment van test.

waarvan

455 users met 0 posts

60 users met 1 posts

35 users met 2 posts

24 users met 3 posts

22 users met 4 posts

Totaal 596

Dat betekent dat er nog geen 100 users zijn met meer dan 4 posts op 3 dagen tijd. Dat is natuurlijk geweldig, maar vergeleken met het aantal users van 690 is het bedroevend.

Vooral die grote groep met 0 posts en de vrij grote groep met 1 posts.

Want er zijn veel welkomst en "bedankt dat jullie terug zijn" berichten geschreven en dat is immers ook 1 post wat dus betekent dat een deel van deze 60 mensen nog niets anders gedaan heeft.:sad:

Uiteraard zijn er ook mensen die eerst alleen lezen om te leren, maar zoveel.... nah.

Als we dat zo zien is het toch een goede zaak dat we een hoop dingen onder membertoegang hebben gezet.:biggrin:

 
Kijk het nog een paar dagen aan, er zijn misschien een hoop mensen die board angst hebben of niet kunnen typen!

:)))

 
Och, we maken ons daar niet druk over hoor, het percentage is in vergelijk alleen maar jammer.

Maar we hebben liever 100 schrijvers dan 2000 lezers.

En aan die 100 zitten we wel dus we zijn toch wel ergens dik tevreden hoor.:)

 
Ja, BT, wat wil je? De merendeel is er op uit om via het bord gratis naar beeldjes te kijken, ik zou nog een heleboel kunnen toevoegen, maar ik hou liever mijn mond om onnodige reacties uit te lokken, maar dit is nu eenmaal de waarheid.

 
het is natuurlijk ook wel zo dat je statistisch altijd wel dit soort aantallen zult aantreffen,gezien dat indien er een vraag gesteld wordt waar al een bevredigend antwoord bij staat het natuurlijk weinig zin heeft om hier nog eens hetzelfde op te antwoorden in mischien iets andere bewoordingen.Alleen in de kletspraat zou je normaliter de postings kunnen verhogen dmv priet praat.

groetjes geinponem

 
Niets aan de hand zou ik zeggen, ik vind dat reeds een goede score, denk door het feit dat enkele topics afgeschermt zijn er ook minder nutteloze postings zijn zoals " Hoe kan ik gratis C+ kijken ", dus beter minder postings met interessante onderwerpen dan een hele hoop postings met nutteloze vragen.

Ps. Had ik nog niet vermeld maar bij deze dan maar, bedankt voor mijn Special member status.

Groeten,

exDumber

 
Ik ga mijn best doen om meer te posten maar ik probeer ook een fatsoenlijke vraag neer te leggen de materie is nog niet zo eenvoudig ben er erg druk mee bezig. Schijven en het lezen is niet mijn sterkste punt dus het duurt allemaal wat langer. Als een trouwe fan van jullie board nogmaals de complimenten voor het doorzettings vermogen!!

Gr. Vladimir.

 
Je blijft toch mensen houden die hier alleen maar komen omdat ze gratis naar Canaal+ willen kijken...voor hen is het geen echte hobby.

 
Daar heb je gelijk in kijken is het gevolg van de techniek die is nu voor mij het leukste om te ontdekken maar toch valt het niet mee voor z'n boerke als ik. In het verleden is hier ook al mee afgerekend op het board b.v. wie geeft mijn nu eens file's enz. enz. mensen die niet het hele board lezen en vervolgens boos worden als ze de opmerking krijgen LEES HET BOARD. Nogmaals er staat heel veel op het board daar kun je wat mee niettemin zal het eens voorkomen dat de vaag twee keer gesteld gaat worden. Hier bij mijn excu6s.

Gr. Vladimir

 
op s**4**l eb ik ook heel veel gelezen voordat ik wat gepost heb. Als nitwit kun je nog geen antwoord geven op vragen van andere nitwits, simpelweg omdat je het niet weet, en de vragen zijn soms zo simpel voor de specialisten dat je niet durft te stellen. Als je ze dan wel stelt komt er vaak het antwoord: lees eerst maar de FAQ's op het http://www. Vandaar eerst lezen, later posten.

BTW : een alfabetische lijst met trefwoorden en korte uitleg bij de FAQs voor de verschillende systemen zou het voor de nitwits makkelijker maken die kennis op te doen, zodat ze sneller aktief kunnen meedoen. Maak dit dan een vrij te editten lijst, zodat deze konstant kan bijgewerkt worden door de leden.

nitwit

 
Het zou inderdaad niet alleen de kwantiteit van het aantal postings moeten zijn die telt maar ook de kwaliteit. Als beginner is het inderdaad niet evident om zinvolle postings te plaatsen maar je moet toch ergens beginnen. En wat is uiteindelijk het verschil tussen het kijken naar C* als hobbyist en gewoon satellietbezitter. Je kan moeilijk een hobby als legitimatie voor het hacken gebruiken.

En waarschijnlijk is je eigen interesse voor de hobby gegroeid na een aantal weken zwartkijken.

Dus wat begrip voor beginners met hun vragen.

 
tis nu nie voor teen of tander, maar hebben jullie in het verleden niet gesteld : lees eerst heel veel berichten voor je begint met vragen te stellen die al 100 keer beantwoord zijn ?

Enfin, ik denk dat dat mee aan de basis kan liggen ...

CU

Red

 
sluit mij volledige aan bij vorige posting, men zij eerts altijd veel lezen en dan pas vragen stellen, resultaat men wordt van sommige forums gebannen

herman

 
Ben geheel met nitwit eens. Ben ook een geregeld forumbezoeker bij tweakers.net en daar was het een tijdje zo dat er een heleboel mensen posten om hun aantal op peil te brengen.

Het niveau van hun posts deed er niet toe en er onstond veel threads met rommel die de moeite van het lezen niet waard waren.

Zelf ben ik iemand die veel leest en weinig post. Vooral als er al een goede reply is, zie ik het nut niet.

Ook ben ik zelf pas een aantal maanden actief met satellietontvangst bezig. Heb naast een oude irdeto-ontvanger toen een humax5400, een seasons2 en een vp2 programmer aangeschaft.

Door veel te lezen op SFB en s**4**l (vooral faqs) heb ik de beginselen al een beetje door, maar om echt diep in de materie door te dringen gaat, bij mij, wat meer tijd inzitten. Daarom hoop dat ik niet op mijn aantal posts wordt afgerekend, want mijn kennis reikt nog niet ver genoeg om vaak zinnige replies te geven.

 
Ik denk dat die statistieken niet al te serieus genomen moeten worden. Op het s**4**l board werd vaak erg katterig gereageerd op goedwillende beginners die een vraag stelden die of erg simpel was, of al eerder was beantwoord. Deze sfeer heeft er toe bijgedragen dat veel personen (ook ik) veel lezen en weinig vragen...

Voorbeeld .. ik kan nu al aardig files ophalen voor I en S, en het editten gaat nu ook goed Dus is de lol er af (TV kijken vind ik zonde van mij tijd :) Nu wil meer leren dus ik wil gaan loggen. Maar als ik vraag ... " wat heb ik nodig om te loggen en waar kan ik de handleiding vinden " dan kreeg je bij s**4**l doorgaans geen aardige opmerkingen terug. Dus ga ik eerst lezen, lezen en nog eens lezen. En dan als ik er echt niet meer uitkom dan pas volgt er een vraag... Dus weinig posts maar kijk eens in de stats hoe vaak ik inlog ... elke dag ! Misschien moet je daar eens naar kijken. ! Satellitefun is voor mij net als s**4**l meer een database dan chatboard. En ik ben vast niet de enige!

groetjes DrLivingstoned

 
Ik kan me niet voorstellen dat er tijdens het lezen geen vragen opdoemen.

Er is zoveel materie te vinden over de "hobby" en er zijn zoveel begrippen die je door te lezen misschien voor een 50% (en dat is al heel wat) begrijpt. Een gedeelte van die andere 50% zou helder kunnen worden door het stellen van vragen.

Of iedereen is bang voor de reply's of er is inderdaad sprake van en grote groep kijkers (en daar bedoel ik niet dit board mee).

 
Als je eerst een beetje de boel hier door leest dan zie je toch veel antwoorden op je vragen/problemen dan is de oplossing toch dicht bij !!!!

En het lijkt mij eerst het zelf ff proberen en als het niet lukt dan kan je nog altijd iemand mailen voor vragen dat maakt de hobby zo leuk en mekaar helpen ????

 
gelukkige zij er nog duitse en engelse forums waar men tot nu toe terecht kan en toegang heeft tot alles

herman

 
Maar er zijn ook teveel mensen die wel wat doorlezen maar proberen ho maar...Dan zijn ze er een uurtje mee bezig en dan geven ze het al weer op...

Waarvoor hebben we anders die mooie SEARCH knop.

 
Het komt natuurlijk door het aantal gebruikers dat natuurlijk nu nog minder ligt dan s4a had maar prijs je gelukkig dat niet elke vraag van een gebruiker gewoon op het board wordt geplaatst. Wij hadden met de andere kant van de munt te maken namelijk dat echt vragen die al meerdere malen gesteld waren toch weer terugkwamen en men nog het lef had boos te worden als men er niet binnen een uur antwoord op kreeg.

Het bevestigd inderdaad overigens wel dat de keuze voor afgeschermde forums een juiste is geweest. Het zal de populariteit van dit board bij de bovengenoemde soort hobbyisten er zeker niet groter op maken maar je kunt beter 100 echte hobbyisten op je board hebben dan 1000 members waar het toch hoofdzakelijk alleen om het vrijschakelen gaat.

 
Status
Niet open voor verdere reacties.Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan