Gezien het feit dat ik zelf de topicstarter ben zal ik maar meteen beginnen met het geven van een antwoord op de vragen.
Wat voor werk doe ik:
Het werk wat ik doe is om jullie lekker te laten eten, niet alleen in Nederland maar wereldwijd! Ik werk namelijk bij Barry Callebaut, wereldleider in Chocolade. Wij maken voor en eindprodukten van chocolade. Het bedrijf waar ik werk heeft op dit moment meer dan 25 produktielijnen en verwerkt 40:000 ton vloeibare chocolade naar een eindproduct.
Je zult het niet geloven, maar wat deze Freggel dagelijks maakt zit in de Cornflakes van Kellogs. in een koekje die jullie allen kopen in de supermarkt, en om een ijsje die Magnum heet of Ben and Jerries...
De chocolade die om een overheerlijke Bonbon zit wordt bij ons gemengd en tot een eindproduct gemaakt die patissiers dan weer gebruiken voor het bereiden van die heerlijke bonbon.
Een nieuwe trend is "probiotic" , dit is net zoiets als Yakult, maar dan een reepje chocolade waarin een "beestje" zit, of beter gezegd bacterie, wat bij gezonde mensen in de darmen zit, maar bij sommige niet, die zorgt voor een goede stoelgang.
Ook maken wij chocolade die gegarandeerd melkvrij is, en notenvrij... Mensen die allergisch zijn voor 1 van deze 2 kunnen er aan overlijden!!!
Uren per dag
7:45 in 3-ploegen, maar soms neem ik het mee naar huis aan tafel...