Xsarius pure hd overleden?

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Ik heb die ontvanger al een kleine 4 jaar, maar sinds vandaag ineens een melding "afstemmen mislukt".

Geen antennesignaal meer, en de datum stond op 1-01-1970, dus mijn vermoeden is dat de tuner overleden is.

Meteen maar een andere dvb-c ontvanger besteld, en de keuze is een Zgemma H9H Combo 4K uhd geworden.

Ik ben benieuwd hoe dit ontvangertje gaat werken. :geek:
 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Geen antennesignaal meer, en de datum stond op 1-01-1970, dus mijn vermoeden is dat de tuner overleden is.
Dat hoeft niet. Als er geen antennesignaal is staat de datum altijd op 01-01-1970 bij deze ontvanger.
Het zou inderdaad de tuner kunnen zijn, maar wie weet misschien ook iets anders?

Al eens andere voedingskabel geprobeerd?
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Ik denk niet dat dit nodig is @Black Tiger, want de rest werkt allemaal.

Boxje start gewoon op, maar op niet 1 van de zenders is beeld, en de kabelscan doet hij ok niet.
 

the matrix

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
28 okt 2007
Berichten
6.491
Waarderingsscore
122
Punten
63
Leeftijd
71
Locatie
Almelo
Ziggo probleem , zomaar ineens, doen ze eigenlijk nooit..?
Geen ontvangst afstemming altijd weer die 1-01-1970 wie bedenkt dat bij die image bakkers.
Maar goed nu een 4k ontvanger met een prachtig beeld. ?
 
Laatst bewerkt:

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Hij doet het weer! Frequentie was veranderd... :doh:
 

Guardian

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
24 aug 2002
Berichten
1.022
Waarderingsscore
28
Punten
48
Toch een nieuw boxje erbij?

Zgemma H9H Combo 4K

Fijn ding heb er ook 1 staan
 

boets

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
16 mrt 2001
Berichten
1.193
Waarderingsscore
22
Punten
38
Leeftijd
61
Locatie
boetsenbos
@ Freggel, goed hé.
Even voor iedereen die ook tegen dit probleem aanloopt.
Ga naar menu, instellingen, zenders zoeken, kabelscan.
Instellingen van de kabelscan moeten zijn:
Frequentie: 474000
symbolrate: 6875
modulatie: 64 qam
netwerk id: 05555
even opnieuw scannen en opgelost is het weer.

B.
 

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
32.072
Waarderingsscore
141
Punten
63
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Geen ontvangst afstemming altijd weer die 1-01-1970 wie bedenkt dat bij die image bakkers.
Voor zover mij bekend is dat iets wat in de chipset/bios van de apparatuur zelf zit, niet bedacht door de image bakkers.
Vergelijk het met een pc, die stonden vroeger ook altijd op 1-1-1970 nu volgens mij op 1-1-2000 of zoiets als de bios batterij leeg is geweest.

LoL. hij doet het al weer... had al zo'n donkerbruin vermoeden. ;)
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
@boets idd bedankt, maar achteraf gezien had ik al van iemand een mail gehad en deze had exact hetzelfde uitgelegd. ;)
Even niet bij stil gestaan, en teveel gefocuste op het signaal. :stupid:

@Guardian, ik ben benieuwd naar die Zgemma.
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
De Zgemma is vandaag bezorgd, en daar we weer even mee stoeien, want er kan schijnbaar ook Kodi op geïnstalleerd worden.

Wordt tzt een nieuw onderwerp.
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Vanmiddag de Zgemma aangesloten en ik moet zeggen dat dit ding zapt als een tierelier!
 

the matrix

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
28 okt 2007
Berichten
6.491
Waarderingsscore
122
Punten
63
Leeftijd
71
Locatie
Almelo
En Freggel1 al klaar met 6000 kanalen zappen???
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Nee joh, ik heb er geen iptv op staan. ;)
 

Guardian

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
24 aug 2002
Berichten
1.022
Waarderingsscore
28
Punten
48
De Zgemma is vandaag bezorgd, en daar we weer even mee stoeien, want er kan schijnbaar ook Kodi op geïnstalleerd worden.

Wordt tzt een nieuw onderwerp.
Yep kodi draait hier ok met Openpli 8.0 op de Zgemma ( ook op de Maxytec btw )
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.157
Waarderingsscore
142
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
@Guardian , vraagje, welke versie Kodi staat er bij jou op? Als ik hem via de box download, dan krijg 17.6 krypton,
en die is veel te oud.

Ik ben al aan het proberen geweest om er een nieuwere versie op te zetten, maar om 1 of andere reden ziet de box het bestand niet via een usb-stick.
 

Penthe

New Member
Lid sinds
14 mrt 2021
Berichten
11
Waarderingsscore
1
Punten
3
Locatie
Muchamiel
Wacht maar even met Kodi Matrix 19.0 want deze heeft een hoop netwerk problemen, slimmer is om nog even een oudere versie te gebruiken bijv. 18.9.
 

Guardian

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
24 aug 2002
Berichten
1.022
Waarderingsscore
28
Punten
48
@Guardian , vraagje, welke versie Kodi staat er bij jou op? Als ik hem via de box download, dan krijg 17.6 krypton,
en die is veel te oud.

Ik ben al aan het proberen geweest om er een nieuwere versie op te zetten, maar om 1 of andere reden ziet de box het bestand niet via een usb-stick.
He?? met openpli 8.0? hier is het 18.9
 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan