• Informatie voor Duckfiles gebruikers.

    Zoals jullie kunnen zien zijn Duck en Fun samen gegaan.
    Had je alleen een account op Duck, dan kun je hier gewoon met je Duck gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.
    Wachtwoord vergeten? Resetten kan gewoon met het e-mail adres wat je op Duck gebruikte.
    Had je een account op Duck en Fun, moet je de login gegevens van Fun gebruiken.
    Lukt het niet? Neem dan even contact op via ons info e-mail adres.
    Welkom en veel plezier!

Moederbord overleden?

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
31.820
Waarderingsscore
95
Punten
48
Leeftijd
57
Locatie
State Penitentiary
Zorg eerst maar eens voor die error code en melding. Dat kan misschien al een hoop giswerk voorkomen. ;)
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.007
Waarderingsscore
112
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Ik begin als eerste even van 0 af @Black Tiger. Dit is vaak de gulden oplossing.

Ik heb mijn installatie schijf opgezocht van W-8, en deze nu als eerste op de hd geïnstalleerd, en daarna ga ik verder naar de upgrade naar W-10.
Het gekke is dat ik nu geen bsod krijg, dus ik vermoed zelf dat er ergens een driver is die niet happy is [ als dat kan ].

Ik heb volgende week weer even iets te doen, nu is het weekend!
 

Dr.Z

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
1.900
Waarderingsscore
19
Punten
38
Leeftijd
52
Locatie
Ergens daarzo..
Je kunt met windows 10 gewoon de key gebruiken van wndows 8. Dus je hoeft geen upgrade te doen.
Overigens, wat mij ook vaak is overkomen is dat het SATA kabeltje gaar is.. Deze kun je ook eens vervangen.
 
Laatst bewerkt:

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.007
Waarderingsscore
112
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Momenteel is er idd eerst W-8 geïnstalleerd, die had ik nog een legitieme liggen, daarna via de upgrade tool naar W-10.

Vandaag even verder gegaan met de software die ik er op wil hebben, als eerste Kodi, en daarna nog wat andere apps.

Tot nu toe geen problemen gehad, dus ik vermoed dat er bij de eerste installatie ergens een hard/software fout heeft gezeten.
 

the matrix

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
28 okt 2007
Berichten
6.340
Waarderingsscore
69
Punten
48
Leeftijd
70
Locatie
Almelo
Is dat die ssd die ze door de brievenbus hebben gepropt?
Lijkt me toch verstandig die SSD te testen.

Er zijn daar wel tools voor
 

freggel1

Addicted Member
Moderator
Donateur
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
19.007
Waarderingsscore
112
Punten
63
Leeftijd
56
Locatie
Zundert
Die schijf is het idd @Matrix.

Ik zal hem wel eens controleren, bedankt voor de tip!
 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan