Ze smaken natuurlijk altijd, maar ik test ieder jaar voor de kerst een nagerecht.
Ik ben via fb een nagerecht tegen gekomen wat ik uit geprobeerd heb.
Het is wel iets wat ongeveer 8 uur duurt voordat het klaar is.
Eiwitschuim over een peer, en dan in de oven net beneden de 100 graden, ongeveer 5 uur.
Vullen met pure chocolade, mascorpone met slagroom, poedersuiker en vanille.
afwerken met witte chocolade en nog meer lekkere zoete dingen, om er een suikerbom van te maken.











Ik ben via fb een nagerecht tegen gekomen wat ik uit geprobeerd heb.
Het is wel iets wat ongeveer 8 uur duurt voordat het klaar is.
Eiwitschuim over een peer, en dan in de oven net beneden de 100 graden, ongeveer 5 uur.
Vullen met pure chocolade, mascorpone met slagroom, poedersuiker en vanille.
afwerken met witte chocolade en nog meer lekkere zoete dingen, om er een suikerbom van te maken.













Laatst bewerkt door een moderator: