Jump to content

Shar

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Shar

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/13/1949
 1. Ok Aart44, bedankt. Ik begrijp hier uit dat ie het dus wel gewoon had moeten doen. Ik stuur hem terug.
 2. Hallo Aart44, Hij staat rechtstreeks aan de kabel is net zo ingesteld als de 7025.
 3. Op mijn Wavefrontier T90 zijn 7 lnb´s geplaatst en via Emp-centauri 8/1 switches verbonden met een db 7025 en een (sedert kort) 500 hd. De 500 hd is de vervanger van de 500s. De 7025 deed en doet het prima. De nieuwe 500 hd vindt echter geen zenders en ik heb geen flauw idee waarom niet. Beide zijn enigma 2 machines en dus nam ik aan dat aansluiten e.d. een fluitje van een cent zou zijn. Niet dus. Iemand een idee??:draai:
 4. Heb zelf als beginner, met behulp van de Hollis sheet en de calculator van dishpointer en een vriend met ervaring met draaibaar, de wavefrontier achterin de tuin op een ijzeren paal geplaatst en uitgericht. Viel eerst nogal tegen, maar op een gegeven moment liep het als vanzelf. Heb voor een deel octo lnb´s en voor een deel lnb´s met 4 uitgangen. In totaal 7 lnb´s. Als receiver de db 500 en de db 7025. De discq´s (1/8) onder aan de paal in een soort kastje geplaatst en vandaar uit gaan de kabels, onder grond, de woning in. Werkt goed. Van wind heb ik niet zoveel last, omdat de wave niet zo hoog staat. Ik kan staande op de grond bij de lnb´s komen. Kortom: gewoon doen, zul je geen spijt van krijgen. Groet, Shar
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.