Jump to content

nono

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nono

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja en met die gitaar is Ricky Nelson van Hallo Mary Lou; hoor je ook helemaal niets meer van; weet niet eens of die nog leeft (bij wijze van)
 2. Hé die ene mascotte is een bekende, die moet je zeker d'r bij hebben. https://www.youtube.com/watch?v=eb5HjsjJJeA En inderdaad succes toegewenst voor de volgende ronde
 3. Ja is hier ook bekend. Je bent overigens net op tijd want ik had nog meer suggesties zoals bijv. het Cocktail trio, de Heidezangers etc.😂
 4. Gelukkig wel, er is al genoeg waardevols naar de kloten gebracht
 5. Ik vind het wel erg ingewikkelde standjes, zeker voor iemand die last van zijn rug heeft. (lol) Wat vind je vouw daarvan?
 6. Ik had The night of the proms bestaande uit 3 dvd's gedownload uit a.b.en nog wat. Helaas is het geluid van dvd 3 erg slecht, maar ik kan ze nergens vinden om ze dan maar te kopen. En de 4Kdownloader gebruik ik inderdaad voor losse nummers
 7. Dank je Freggel, weten we dat ook weer. Ik ga overigens voor live versies en ja dat is soms wat minder dan op de plaat, maar ze kunnen live natuurlijk niet alles doen wat ze in de studio kunnen. D'r wordt veel te veel gerommeld bij 'n plaat. Zei Peter Koelewijn niet ooit eens: Zelfs uit Rob Out (kom uit de bedstee) kregen we geluid en als het moet nemen we woord voor woord op. Ja zo kan ik het ook; maar niet echt, krijg nog geen twee noten achter elkaar zuiver mijn strot uit. Daarom bewaar ik mijn mooiste momenten aan de Stones concerten waar ik meestal helemaal vooraan in het eerste vak stond. Daar kon je jezelf niet horen "zingen" en kon ik dus uit volle borst meebrullen, zonder klappen te krijgen.
 8. Ja Meat Loaf heb ik al 'n tijdje als onderdeel van 3 dvd's. Ben alleen benieuwd wie dat moppie is met wie hij zingt, dat staat niet op de hoes. Weet iemand dat?
 9. Aan FB messenger en Whatsapp. doe ik niet, dus het gaat puur om FB , waar ik eigenlijk ook niets mee doe. Ik ben nog van de oude stempel; ik spreek mensen rechtstreeks aan Ik gebruik FB puur om te kijken bij familie en vrienden. Zo"n virtueel tijdelijk telefoonnummer gaan we ff bestuderen; bedankt voor de tip; ik kende dit fenomeen niet
 10. Ik kan niet meer inloggen met mijn facebook account. Ik kom steeds op een scherm waar ik mijn mobiele nummer moet invoeren. "Door je mobiele nummer te bevestigen kun je je wachtwoord instellen als dat ooit nodig is. Alleen jij kunt je nummer zien". Nou dat laatste zullen we maar met een héééél klein korreltje zout nemen. Het laatste wat ik doe is mijn mobiele nummer bekend maken aan facebook. Maar hoe dan wel? Weet iemand raad?
 11. Sorry Freggel, dat weet ik niet, ik heb dat nog nooit geprobeerd. Ik heb zelf al zo veel muziek, dat ik geen gebruik maak van afspeellijsten. Maar zou zo maar kunnen; er is een optie voor: "lijst met uitzendingen en video's downloaden". Daarnaast kun je het ook gebruiken voor NPO en RTL XL, Kijk en Nickelodeon. Maar voor af en toe een individuele video binnenlurken, werkt het in ieder geval fantastisch, je geeft aan of je het in MP3 dan wel MP4 binnen wil halen en je hebt er verder geen omkijken meer naar. 4K downloader gebruik ik ook, maar dan moet je zelf weer aan de slag als je alleen geluid wil.
 12. Waarom gebruik jullie niet het gratis proggie Gemistdownloader? Kun je zelf beslissen hoe je binnenlurkt Mp3 of 4, wmv, flv noem maar op.
 13. Ha, eigenlijk nooit begrepen wat ik nou precies met die lijsten moet doen. Bedankt voor de tip
 14. Het is Rutte (enkelvoud) Een is al te veel, dus alsjeblieft geen twee van die olifantenlullen
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.