Jump to content

nono

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nono

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aan FB messenger en Whatsapp. doe ik niet, dus het gaat puur om FB , waar ik eigenlijk ook niets mee doe. Ik ben nog van de oude stempel; ik spreek mensen rechtstreeks aan Ik gebruik FB puur om te kijken bij familie en vrienden. Zo"n virtueel tijdelijk telefoonnummer gaan we ff bestuderen; bedankt voor de tip; ik kende dit fenomeen niet
 2. Ik kan niet meer inloggen met mijn facebook account. Ik kom steeds op een scherm waar ik mijn mobiele nummer moet invoeren. "Door je mobiele nummer te bevestigen kun je je wachtwoord instellen als dat ooit nodig is. Alleen jij kunt je nummer zien". Nou dat laatste zullen we maar met een héééél klein korreltje zout nemen. Het laatste wat ik doe is mijn mobiele nummer bekend maken aan facebook. Maar hoe dan wel? Weet iemand raad?
 3. Sorry Freggel, dat weet ik niet, ik heb dat nog nooit geprobeerd. Ik heb zelf al zo veel muziek, dat ik geen gebruik maak van afspeellijsten. Maar zou zo maar kunnen; er is een optie voor: "lijst met uitzendingen en video's downloaden". Daarnaast kun je het ook gebruiken voor NPO en RTL XL, Kijk en Nickelodeon. Maar voor af en toe een individuele video binnenlurken, werkt het in ieder geval fantastisch, je geeft aan of je het in MP3 dan wel MP4 binnen wil halen en je hebt er verder geen omkijken meer naar. 4K downloader gebruik ik ook, maar dan moet je zelf weer aan de slag als je alleen geluid wil.
 4. Waarom gebruik jullie niet het gratis proggie Gemistdownloader? Kun je zelf beslissen hoe je binnenlurkt Mp3 of 4, wmv, flv noem maar op.
 5. Ha, eigenlijk nooit begrepen wat ik nou precies met die lijsten moet doen. Bedankt voor de tip
 6. Het is Rutte (enkelvoud) Een is al te veel, dus alsjeblieft geen twee van die olifantenlullen
 7. Nou het wonder is geschied. !8/19 april is die bijgewerkt. Hulde
 8. @Matrix, Sorry was vergeten d'r bij te zeggen, dat ik al heb lopen sjouwen met dat ding. Boven heb ik d'r namelijk nog een (weliswaar 'n ander merk) en die is wel versprongen, dus ik denk, daar is signaal en zette de weigeraar ook daar, maar zonder resultaat dus. Daarna nog op zolder en op het balkon geprobeerd, maar mooi niks. @Dirk Zou zo maar eens kunnen, ik heb 'm namelijk bij de Lidl gekocht, dus ik wacht nog even tot het einde van de maand.
 9. IK heb hier "n eenvoudig weerstationnetje met automatische klok, maar die is dus niet versprongen bij ingaan van de zomertijd. Volgens de handleiding moet ik op een knoppie duwen, maar dat help ook weinig; gaat alleen een tijdje 'n dingetje knipperen. Kan hem natuurlijk zelf met de hand op tijd zetten, maar het hoort dus automatisch te gaan. Wie weet wat er mis is?
 10. Nog maar ff wachten tot het testbeeld wordt vervangen door beeld
 11. Ja ik heb vanmiddag zitten kijken. Was d'r drukker dan met de Tour de France, kerk barstte ook zijn voegen. Wist dat die populair was in Frankrijk, mooi afscheid.
 12. Haha ze verzinnen wat. Inderdaad, Nederlands niveau van iemand die de LBO niet heeft afgemaakt. Trouwens, onze nationale trots, kuch kuch, het CJIB weet heus wel je naam en zal je nooit aanspreken met: Geachte bestuurder. Bitcoins? haha :D
 13. Tja het is al weer bijna 31 augustus; the day the music died
 14. Ik bak ook zelf al jaren mijn eigen brood en inderdaad eerst kneden, dan de haken eruit en dan op de timer bakken zodat je 's morgens beneden komt in een heerlijke geur. Niet met die pakjes uit de supermarkt, maar ik haal mijn meel bij de molenaar uit een plaatsje waar ooit de Beatles hebben opgetreden. Weet natuurlijk niet of d'r ook een molenaar bij jou in de buurt is, anders moet je dat eens proberen; veel lekkerder dan die pakjes.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.