Jump to content

nono

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nono

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik had The night of the proms bestaande uit 3 dvd's gedownload uit a.b.en nog wat. Helaas is het geluid van dvd 3 erg slecht, maar ik kan ze nergens vinden om ze dan maar te kopen. En de 4Kdownloader gebruik ik inderdaad voor losse nummers
 2. Dank je Freggel, weten we dat ook weer. Ik ga overigens voor live versies en ja dat is soms wat minder dan op de plaat, maar ze kunnen live natuurlijk niet alles doen wat ze in de studio kunnen. D'r wordt veel te veel gerommeld bij 'n plaat. Zei Peter Koelewijn niet ooit eens: Zelfs uit Rob Out (kom uit de bedstee) kregen we geluid en als het moet nemen we woord voor woord op. Ja zo kan ik het ook; maar niet echt, krijg nog geen twee noten achter elkaar zuiver mijn strot uit. Daarom bewaar ik mijn mooiste momenten aan de Stones concerten waar ik meestal helemaal vooraan in het eerste vak stond. Daar kon je jezelf niet horen "zingen" en kon ik dus uit volle borst meebrullen, zonder klappen te krijgen.
 3. Ja Meat Loaf heb ik al 'n tijdje als onderdeel van 3 dvd's. Ben alleen benieuwd wie dat moppie is met wie hij zingt, dat staat niet op de hoes. Weet iemand dat?
 4. Aan FB messenger en Whatsapp. doe ik niet, dus het gaat puur om FB , waar ik eigenlijk ook niets mee doe. Ik ben nog van de oude stempel; ik spreek mensen rechtstreeks aan Ik gebruik FB puur om te kijken bij familie en vrienden. Zo"n virtueel tijdelijk telefoonnummer gaan we ff bestuderen; bedankt voor de tip; ik kende dit fenomeen niet
 5. Ik kan niet meer inloggen met mijn facebook account. Ik kom steeds op een scherm waar ik mijn mobiele nummer moet invoeren. "Door je mobiele nummer te bevestigen kun je je wachtwoord instellen als dat ooit nodig is. Alleen jij kunt je nummer zien". Nou dat laatste zullen we maar met een héééél klein korreltje zout nemen. Het laatste wat ik doe is mijn mobiele nummer bekend maken aan facebook. Maar hoe dan wel? Weet iemand raad?
 6. Sorry Freggel, dat weet ik niet, ik heb dat nog nooit geprobeerd. Ik heb zelf al zo veel muziek, dat ik geen gebruik maak van afspeellijsten. Maar zou zo maar kunnen; er is een optie voor: "lijst met uitzendingen en video's downloaden". Daarnaast kun je het ook gebruiken voor NPO en RTL XL, Kijk en Nickelodeon. Maar voor af en toe een individuele video binnenlurken, werkt het in ieder geval fantastisch, je geeft aan of je het in MP3 dan wel MP4 binnen wil halen en je hebt er verder geen omkijken meer naar. 4K downloader gebruik ik ook, maar dan moet je zelf weer aan de slag als je alleen geluid wil.
 7. Waarom gebruik jullie niet het gratis proggie Gemistdownloader? Kun je zelf beslissen hoe je binnenlurkt Mp3 of 4, wmv, flv noem maar op.
 8. Ha, eigenlijk nooit begrepen wat ik nou precies met die lijsten moet doen. Bedankt voor de tip
 9. Het is Rutte (enkelvoud) Een is al te veel, dus alsjeblieft geen twee van die olifantenlullen
 10. Nou het wonder is geschied. !8/19 april is die bijgewerkt. Hulde
 11. @Matrix, Sorry was vergeten d'r bij te zeggen, dat ik al heb lopen sjouwen met dat ding. Boven heb ik d'r namelijk nog een (weliswaar 'n ander merk) en die is wel versprongen, dus ik denk, daar is signaal en zette de weigeraar ook daar, maar zonder resultaat dus. Daarna nog op zolder en op het balkon geprobeerd, maar mooi niks. @Dirk Zou zo maar eens kunnen, ik heb 'm namelijk bij de Lidl gekocht, dus ik wacht nog even tot het einde van de maand.
 12. IK heb hier "n eenvoudig weerstationnetje met automatische klok, maar die is dus niet versprongen bij ingaan van de zomertijd. Volgens de handleiding moet ik op een knoppie duwen, maar dat help ook weinig; gaat alleen een tijdje 'n dingetje knipperen. Kan hem natuurlijk zelf met de hand op tijd zetten, maar het hoort dus automatisch te gaan. Wie weet wat er mis is?
 13. Nog maar ff wachten tot het testbeeld wordt vervangen door beeld
 14. Ja ik heb vanmiddag zitten kijken. Was d'r drukker dan met de Tour de France, kerk barstte ook zijn voegen. Wist dat die populair was in Frankrijk, mooi afscheid.
 15. Haha ze verzinnen wat. Inderdaad, Nederlands niveau van iemand die de LBO niet heeft afgemaakt. Trouwens, onze nationale trots, kuch kuch, het CJIB weet heus wel je naam en zal je nooit aanspreken met: Geachte bestuurder. Bitcoins? haha :D
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.