Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  1,655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About drz

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 03/03/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ook dat is verboden op last van het overhypte "europa". Streaming is een puntje op zich, want stel dat jij een film hebt gekocht die je afspeelt met de gordijnen open en ik kom door jouw raam naar binnen kijken... Wie is er dan fout?
 2. Inderdaad zou je een koelblokje van een oude videokaart op de proc. kunnen plakken met een klein beetje koelpasta. Hij blijft wel zitten. Wellicht zou dit ook nog de oorzaak kunnen zijn. Teveel warmte in het toestel kan de oorzaak zijn van het falen van de tuner, of zelfs de processor. Maar wanneer de proc te warm zou worden, zou hij in zijn geheel vastslaan.
 3. Het klinkt als een rot tunerblikje. Is het een "oude"dm800, dus geen se? Daar heb ik er nog wel een stapeltje van liggen eventueel, mocht je om onderdelen verlegen zitten.
 4. drz

  KPN helpdesk.

  En je was niet bang dat de helpdeskmedewerker een pakistaans accent had en zei "oh you have a problem in your computer, shall a activate your bankaccount to help"? :D
 5. Ach, wij hebben geer en goor...
 6. Ik ga mijn half jaar oude Vu+duo2 binnenkort in de verkoop doen. Dus als het wat voor je is, houd de verkoophoek in de gaten
 7. Ehm ja, deze bug zit er al vanaf windows XP in en is nog steeds niet opgelost. Het kan soms handig zijn om alle onthouden wifi netwerken te wissen en daarna de verbinding opnieuw maken.. Zelfs op mijn telefoon met Windows 10 kom ik deze bug nog tegen.
 8. Heey Multispeed, van harte met je..eh.. 45e verjaardag!
 9. Is facebook niet een beetje vreselijk ouderwets? Word het niet eens tijd om die club te verlaten?
 10. Met de Freggel BBQ kunnen we met zijn allen nog wel wat bijlappen, maar het gaat om het principe. Ja, "dit land is het beste kabinet sinds de 2e wereldoorlog"en "Dit land kan wel een beetje VVD gebruiken". ...wanneer straffen ze die clowns nu eens één voor één af daar in Den Haag? En het liefste zoals vroeger in de middeleeuwen, op het schavot op het dorpsplein.. ..ik ben dan de eerste met een rotte eierenkraam en een stalletje met overrijpe tomaten... hoewel de onrijpe harder aankomen.
 11. De heer Rutte?? Toch niet die homofiel uit Den Haag?
 12. Welkom terug BT! Fijn te horen dat je weer bent opgeknapt. Voortaan gewoon 3 weken op vakantie naar het buitenland of op zijn minst naar de camping, in plaats van het ziekenhuis om bij te komen!
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.