Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  4,945
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

232 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het antwoord van Boets is een beetje aangepast, met kleren aan verkopen ze beter! Maar het goeie weer komt er weer aan, vandaag zijn er weer een hoop nimfen gespot aan de rand en in het zwembad!!! Laat de zomer maar komen!!!
 2. Black Tiger kijk eens goed naar foto 1 en 2. Daar zie je papierrollen die op het zand gelegd worden, en daarop staan cijfers. Er zal heus wel over nagedacht zijn, want als je iets als dit doet dan moet het perfect zijn, zeker als het kunstwerk recht tegenover Vincent zijn geboortehuis is.
 3. Helaas, maar hij heeft veel voor de formule 1 betekend. RIP.
 4. Die kop wordt idd met klinkers gelegd.
 5. Een rat is het!!! Ik weet niet wat hij zoekt, maar het graven van kuilen in de tuin is begonnen.. Maar wel een fantastisch beest, ik zit nou lekker te typen en hij ligt lekker te pitten in de bench, en morgenvroeg laat hij zich niet horen voor en uur of 10.
 6. Zoek het verschil: 7 weken 4 maanden Van de tuin maak ik nu maar even geen foto's, ik heb iig geen handmaaier meer nodig voor de Buxus, de rupsen heb ik onder controle nou die keffert nog.
 7. Ik weet het het wordt door ons als belastingbetaler betaald, maar eindelijk gaat de ouwe E-10 op de schop!!! Heel de Molenstraat, onze hoofdstraat wordt momenteel helemaal opnieuw aangelegd, en het plein voor het gemeentehuis "De Markt"wordt ook aangepakt. Vincent van Gogh is in Zundert geboren, en zie hier wat het wordt:
 8. Leuk om weer eens te horen ouwe meuk uit de jaren 80/90!!! Download de complete lijst met 4kvideodownloader.....
 9. Nou @Matrix, dit zijn de vogelverschrikkers die het bos bewaken, maar het worden er een beetje te veel, dus Boets houdt opruiming, hij kan ze niet blijven berijden.
 10. Gisteren de nieuwe switch aangesloten, maar het gaf geen verschil. Dus zodra ik een paar dagen vrij ben toch maar eens met een lange kabel pc voor pc aansluiten.
 11. Stilletjes aan wordt het weer wat warmer en de bosnimfen laten zich weer wat vaker buiten zien.
 12. Weer een leuke om naar binnen te slurpen en op de NAS te knallen. De link naar de lijst FYI, ik gebruik hier 4Kvideodownloader voor, de hele lijst zonder reclame.
 13. De Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day, onder meer bekend van het nummer Que Sera, Sera, is maandag op 97-jarige leeftijd overleden. Day leidde sinds haar afscheid van het witte doek een teruggetrokken leven. Meer te lezen op de bron: NU.nl
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.