Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,392
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

252 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja de kenners weten wel waar ik het over heb, de tijd van de 27mc, kaartjes uitwisselen. Benieuwd of jij jou kaart nog kunt vinden op deze site
 2. GVD, en ikke maar wachten op de lekkere warme worstenbroodjes van Douenburg!! Tja, en toen werd hij 50!!!
 3. De grapjas pleegt valsheid in geschrifte! Op het andere forum staat hij als jarige in de lijst? Wat doen we hiermee Black Tiger?
 4. Dan wordt het toch eens tijd voor een andere tv vrees ik, want als de ontvanger op 1080 staat en jou tv maar 720 aan kan dan werkt dit niet. Maar toch goed om te horen dat 1 gedeelte van jou probleem opgelost is.
 5. Heb ik allemaal al gedaan. Er zit nog een erg oud afspeelprogramma op die cd, maar ik ga eerst die optie van Black Tiger eens proberen. Maar ik denk dat het grootste probleem is dat de cd automatisch terug gaat naar 640x480 resolutie, en die optie heeft mijn videokaart niet in de pc waar ik mee wil bekijken.
 6. Het gaat hier om een originele cd @Matrix, in het begin start het wel op, met een foto serie. Maar daarna komt een interactief gedeelte waar je kunt klikken op verschillende onderwerpen, zodra ik dat wil gaan doen loopt hij vast.
 7. Deze was ik ook al tegengekomen, maar er staat duidelijk dat dit artikel niet meer gemaakt wordt, en je wordt doorverwezen naar een alternatief dropje...
 8. Ik zal het eens gaan bekijken, alvast bedankt!
 9. Ik heb hier nog een leuke cd liggen, maar deze doet het niet meer op mijn huidige pc? Het is een cd die afspeelt met een resolute 640-480, maar deze instelling pakt de pc niet meer. Ik heb het al geprobeerd met comptabiliteit, maar de cd start dan wel op, maar wil ik klikken op de dingen die hij normaal dan afspeelde dan komt er geen reactie? Is er een manier om deze cd onder W-10 nog normaal af te spelen, of moet ik terug naar een pc met een veel oudere Windows?
 10. Weet er iemand een winkeltje of webshop waar dit dropje, wat ik altijd het lekkerste dropje vond, nog te koop of te bestelen is???
 11. Pfoeh, ik begin mezelf steeds meer te vervelen, dus stort me steeds meer op een hobby waar ik al mee bezig was maar nu flinke vormen aan begint te nemen. Vorig topic "beeldhouwen" , met klei was het al aardig gelukt, maar ben nu bezig met piepschuim en papier maché gewoon even kijken wat ik kan, en ik vindt het een ontspannend tijdverdrijf, zeker met deze winderige en donkere dagen! Het project waar ik nu aan begonnen ben heeft met "global warming' te maken, een ijsbeer die net uit zijn winterslaap komt, flink vermagerd, en op zoek naar eten voor haar 2 jongen... Aan de ene kant is de ijsbeer zwaar vermagerd, en aan het smelten, en aan de andere kant is de ijsbeer dood. Een open skelet met afstervende ingewanden... Het klinkt akelig, maar het is wel wat er op dit moment aan de hand is, ze zijn BEDREIGD!!! Het smelten wil ik gaan creëren met kaarsvet. Ook weer een test of dit gaat lukken. Het plaatje wat ik met tempex/piepschuim gemaakt heb:
 12. De piepschuimsnijder heb ik nu even niet meer nodig, ik heb tot nu toe kunnen doen wat ik wou, en ben nou verder aan het gaan met papier-mache... Meer foto's volgen nog maar dan in een ander topic, want het einddoel gaat ergens anders over.
 13. Zoja, lees dan het volgende bericht maar eens goed!!! Verzamelaar vindt ‘extreem zeldzaam’ speelgoedautootje: ‘Dit is de heilige graal’ Een bekende Amerikaanse verzamelaar heeft een volgens hem ‘extreem zeldzaam’ speelgoedautootje gevonden waarvan maar één exemplaar zou bestaan. In 1968 zou de miniatuurauto 59 dollarcent hebben gekost, nu is deze Hot Wheels Chevrolet Camaro volgens experts naar schatting meer dan 100.000 dollar waard. Het speelgoed is zo bijzonder omdat de compleet witte Hot Wheels-auto eigenlijk helemaal nooit bij klanten terecht had mogen komen, meldt Joel Magee, een kenner die te zien was in programma’s als Pawn Stars, in een persbericht. Hij ontdekte het autootje in een collectie, schrijft Motor1 op basis van zijn bericht. Het wagentje was bedoeld als prototype voor ontwerpers die de nieuwe auto’s moesten controleren op onvolkomenheden, aldus de Magee. Als er een nieuw type uitkwam, werden deze prototypes wit gespoten, zodat eventuele fouten goed te zien waren. Daarna werden deze proefmodellen volgens Magee normaal gesproken vernietigd. In enkele gevallen werd zo'n model echter verkeerd verpakt en kwam het alsnog in de winkel. Dat is kennelijk in 1968 ook gebeurd met deze Camaro. Het is volgens Magee een van de slechts zestien originele modellen die Mattel in 1968 heeft gemaakt, wat de exclusiviteit van de auto vergroot. Hij noemt het wagentje de ‘heilige graal onder de verzamelstukken’. Deze Camaro wordt sowieso al beschouwd als een van de drie meestgezochte Redline Hot Wheels-modellen, de exemplaren die geproduceerd zijn tussen 1968 en 1977. De authenticiteit werd bevestigd door een officiële Hot Wheels-expert. Bron: AD.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.