Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

270 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik snap hier niks van, beter hadden ze het toch niet kunnen regelen??? Verslagen zitten ze aan een tafel in de achtertuin: de vriendengroep die zaterdag een groot feest voor ongeveer honderd man gaf achter een loods aan de Groeneweg in Hoogerheide. Tot schrik van de jongelui werd het verjaardagsfeest stilgelegd door de politie. We hebben met de beste bedoelingen een zo veilig mogelijk feest proberen te organiseren, maar achteraf gezien hadden we het beter niet kunnen doen, verzuchten ze. Picknicktafels, statafels, handgel en mondkapjes Met 'buiten' doelen ze op een terrein achter een loods aan de Groeneweg. Hier werd het feest opgebouwd. Het gaat om een veld van zestig bij zestig meter. We konden het daar ruim opzetten en iedereen goed verspreiden. Er werden twintig statafels en tien picknicktafels neergezet. Op elke tafel stond desinfecterende handgel en er zijn mondkapjes uitgedeeld. Rond het middaguur begon het feest. Het was echt een heel leuk en gezellig feest", zo vertellen de jongeren. Er was ongeveer honderd man van 18 tot 30 jaar oud. Aan het eind van de middag arriveerde de politie. De politie maakte filmpjes die ze naar hun superieuren verstuurde. Ze zou met de gemeente overleggen of het feest door mocht gaan en dat mocht. Dertien politievoertuigen Tot er aan het eind van de avond een onverwacht telefoontje kwam. Om kwart over elf belde de politie ineens. Ze kondigde aan dat de burgemeester had besloten dat het feest moest stoppen. De vrienden schrokken. "Dan baal je, maar als zij dat zo beslist heb je er weinig tegenin te brengen." Kort daarna kwam de politie met maar liefst dertien wagens aan. We hebben overal aan meegewerkt, zo vertellen de feestgangers. Alles ging in overleg. We kregen zelf de kans om iedereen naar huis te sturen en dat is ook gelukt. Dat ging allemaal onder toezicht van de politie. Ze hoefde niet in te grijpen. Wacht nog even met feesten De vrienden balen dat het zo is gelopen. We hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat we ons aan de RIVM-richtlijnen hielden. Terugkijkend zijn ze ervan overtuigd dat ze niets anders hadden kunnen doen. We hebben echt ons best gedaan om ons aan alle regels te houden en er toch een leuk feestje van te maken. Maar waarom dan juist nu zo'n groot feest geven? We waren al lang niet meer op stap geweest. We hadden al zo lang niets gedaan. Het werd wel tijd voor een leuk feestje. Maar achteraf denken we: hadden we het maar niet gedaan. Hier zit niemand op te wachten. We adviseren daarom iedereen die snakt naar een feestje om nog even te wachten. De leden van de vriendengroep wilden alleen anoniem hun kant van het verhaal vertellen. Bron: Omroep Brabant.
 2. Leuk toch, want heel vel van de huidige nummers stammen af van de grootmeesters zoals Bach en Beethoven...
 3. Komt goed Black Tiger, zodra ik hem klaar heb dan zal ik hem hier wel doorlinken, want je zult altijd zien dat ik 1 of ander goed nummer vergeet.
 4. Het gaat alleen om de clips matrix. Maar ik heb er al erg veel, ik moet echt eens een dag gaan zitten om de dubbele er tussen uit te halen, en dan alles wat goed is in 1 map gaan zetten.
 5. Ik weet dat ik het forum niet mag overspoelen met muziek en videoclips, maar ik ben een afspeellijst aan het maken met muziek uit de jaren 70, 80 en 90 om over een paar weken hier de buurt eens op zijn kop te zetten!!! Wat ik dus zoek en aan het downloaden ben is muziek uit onze tijd, maar dan zoals ze het nu als ouwe lullen spelen.. Ik weet niet of onze grote tijger het hier mee eens is, maar ik zou er graag een top 1000 van maken, en dan kijken hoeveel hits we krijgen op joeptoep... 🤪 Voorbeeld[jes]
 6. Ik zie bij jou Athena staan, is deze net zo snel als beloofd met Real-Debrid? Ik moet volgende week nog even verder met stoeien, maar of ik tijd heb weet ik ff niet, ben nou van de vakantie aan het genieten. En ik ben benieuwd naar die nieuwe app die jij hebt gezien. Volgende week moet ik wel even met iptv aan de slag, account is verlopen....
 7. freggel1

  Ovenvers!

  Dan heb je het derde bordje nog niet gezien!
 8. Maak er morgen een leuke dag van!!! 🍻
 9. Ik heb dit afgelopen winter al geprobeerd, maar dan achter mijn monitor van de pc. Ik was ook niet helemaal tevreden van de software.
 10. freggel1

  Ovenvers!

  Ziet er toch lekker uit op een bordje, klaar om opgegeten te worden...
 11. freggel1

  Ovenvers!

  Rijstevlaai staat hier ook nog in de planning, maar dan wel met zelf gekookte rijstepap! Cholestorol, tja daar heb ik nog geen zin in om dit in de gaten te houden.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.