Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  4,826
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

230 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gefeliciteerd met jou verjaardag!
 2. Worzel Gummidge and Catweazle actor Geoffrey Bayldon dies aged 93
 3. Na het bericht dat Intertoys failliet verklaard is volgt nu Coolcat. [bron: De Telegraaf]. De winkelcentrums lopen gewoon leeg, en als dit zo door gaat dan gaan de deuren van de diverse horeca bedrijven ook op slot, er komt straks geen man meer in het winkelcentrum om een terrasje te pikken..
 4. Ik weet het even niet meer, gisteren met het naar huis rijden toen ik klaar was met mijn werk, een flinke onweersbui boven ons dorp, het was gewoon een flits en meteen daarna een knal, ik ben niet bang aangelegd, en fiets niet te hard, dus het was geen snelheidscontrole. Maar nou het volgende net over de grens bij Limburg:
 5. Help de wederhelft met het huishouden, en laat het haar uitleggen. Tips en toevoegingen van de huismannen zijn van harte welkom.
 6. Ik vindt dit een top idee waar ik iets mee ga doen, binnenkort nog een bruiloft.... dus.
 7. Ja het kan zomaar gebeuren, maanden van voorbereiding, en dan op het moment suprême de speech vergeten!!! Geef me even 10 minuten, ben zo terug.......
 8. Tegenwoordig worden steeds meer oude gebouwen verbouwt naar zogenaamde Escaperooms, De koepel in Breda is ook al zo'n Escaperoom geworden. Zo dadelijk de film kijken die hier boven staat. 📽️
 9. freggel1

  Test...

  Op speciaal verzoek...
 10. En ohja, ik edit niet nu, weet nog niet hoe het moet nu.... Maarrrr... let even op bij de eerste, de drone is niet in beeld, en op het moment dat men op hoogte gaat laten ze volgens mij bewust en "wieken" zien van de drone, en daarna komt het logo van Omroep Brabant in beeld. Ik weet hier het het fijne niet van, maar ik denk dat het beeld goed doordacht is.
 11. Ach Black Tiger er mag wel meer niet.... Laat ze aub filmen met evenementen als deze, niet alleen in Zundert, maar ook in de grotten bij jou! Schijt aan al die regels en wetten... Tumme, Passie.... Cultuur....Geschiedenis... dit is wat Nederland is!!!! Ik zit hier vanavond ook weer wat speelgoed te bestellen bij onze grote rovers in het verre oosten... Voor de test eens een "slimme deurbel' besteld. Scheelt toch ruim 60%... Deze week ook nog een mail gehad van iemand, waar in het antwoord stond dat ik op moest passen met de auteursrechten.... Hoever moeten we gaan? Het is goed dat jij nog op tijd ingrijpt! zie filmpje
 12. Dit ruikt naar een rover, die weet alle codes te ontcijferen.
 13. Nee ik ben niet de maker van het filmpje in dit onderwerp, maar ik ben wel aan het oefenen hoe ik zo'n klein ding van onze grote rovers onder controle krijg!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.