Jump to content

trust

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About trust

 • Rank
  Jr. Member
 • Birthday 08/31/1946

Personal Information

 • Location
  Nijmegen
 1. Die schotel ken ik als een Channel Master . Met enig knutselwerk is die klem nog wel te gebruiken . op de zijstangen slangklemmen plaatsen zodat de lnb klem er niet verder overheen kan schuiven en aan de uiteinden van de zijstangen iets grotere ringen dan de pijp diameter onder de schroeven gebruiken . Bij een engelse shop nieuw te bestellen http://www.satellitesuperstore.com/raven_andrews_channel_master_feedhorn.htm#boss This is the feed support clamp that fits on the ends of 3 arms of the Raven (formally Andrews and before that Channel Master) 90cm, 1.0m, 1.2m 1.8m and 2.4m offset dishes. This is a 40mm clamping LNB support boss. Bolts nuts and washers are included.
 2. In alle diseqc motoren die ik open heb gehad , is er een directe verbinding van de coax . Een enkele keer komt het voor dat de soldeerverbindingen van de connectors op de printplaat slecht zijn geworden . Afhankelijk van welke dat is kan soms de motor wel draaien maar de verbinding naar de lnb ontbreekt .
 3. Heb je het gedaan zoals hierboven staat ? Sterkste signaal op 4.8 ? maar had je daar ook beeld ?
 4. Als op 52.2453 / 6.6292 omgeving Goor woont en je op Sirius 4.9º oost wil afstemmen , moet je motor op 2º west staan . De elevatie voor 4.9 is daar 30.2º de Triax heeft een offsethoek van 26º . De schotel moet dan dus 4.2º achterover staan . Als je geen losse hoekmeter hebt , kun je met een lat en waterpas de voorzijde van de schotel eerst waterpas zetten en kijken waar de elevatie aanduiding achterop de schotel staat , vervolgens die 4.2º achterover zetten . Dan de motor t.o.v. de paal verdraaien tot je signaal hebt op Sirius . Als je bij de DM500 de motor instelling voor alle satellieten op Usals zet en daar die 52.2453 / 6.6292 invult en vervolgens een kanaal van Sirius (tegenwoordig Astra 4A) kiest , draait de motor naar die 2º west op de schaalverdeling .
 5. Cornelis is intussen geholpen (op een ander board) en down freq. is natuurlijk de transponder freq .
 6. Te laat , geeft niks , ik was toch niet thuis . Lekker 14 dagen door Turkije , valt wel weer tegen hier . Toch bedank allen .
 7. Motor resetten , op nul laten lopen en in het Usals menu lat 52.5 en lon 6.6 invullen . Alle satellieten op Usals instellen en Sirius 4.8º E kiezen , de motor draait nu een stukje (6.6 minus 4.8º) hier nu naar het sterkste signaal op Sirius zoeken door de motor met de hand op de paal te verdraaien . Zo zou het goed moeten gaan . Nijmegen is helaas ook te ver weg .
 8. 2M op 3º oost komt op mijn SKYBOX S9HD binnen met 83% level en 75% Quali
 9. Even geprobeerd , op 3ºE TP 12526 H ontvang ik 2M Monde ongecodeerd met mijn 120 cm gregorian schotel . Op 5 West zit die zender alleen in de C-band , daarvoor zul je een andere opstelling moeten hebben .
 10. Vandaag FTA getest met die geel/zwarte in de DSR 2211 , werk prima !
 11. Ik heb nog wel 2 geel/zwarte van C+ , daar gaat het in de PH 7072 i.i.g. wel mee . Krijg van de week nog zo'n 2211 , kan het dan testen . Als teleromeo wil , stuur ik er wel 1 op .
 12. Om niet door het eind van de landingsbaan te schieten , zal dat vliegtuig flink moeten remmen . Dan komt er echt wel een paar ton gewicht op het neuswiel .
 13. Misschien dat die nissan de neuswielen kan laden en naar de bandenhandel kan brengen maar never nooit het tonnen zware vliegtuig erbij . Kortom , een mooi reclame film .
 14. Ik heb een hele lijst cam-files (Ulster , lamer , 4.1 conax ,magic v.1 enzv ) als je wilt kan ik je die mailen .
 15. Ik heb nooit met Fausto gewerkt , maar ik denk dat de 54p cam het probleen voor cryptoworks is . Ik heb nog wel lege eproms liggen en kan ze ook proggen als je maar weet met wat . welke spanning heeft die season nodig , kun je niet de 12v aansluiting achterop de nokia gebruiken ? deze kun je configureren zodat hij in stb uit staat . Waarschijnlijk is er ook een optie ( 6 V en 12 V) te vinden in het scart menu
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.