Jump to content

Cluyveduycker

Members
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Cluyveduycker

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 09/13/1944
 1. Was nog vergeten. Key werkt alleen bij installatie op de zelfde computer. Verstuurd van mijn Galaxy Note 4
 2. Met een progje als Aida64 de key uitlezen en noteren. Met deze key kan je later een schone installatie doen. Dan moet je wel de zelfde versie van Windows 10 installeren. Verstuurd van mijn Galaxy Note 4
 3. The EPG on Showcase shows as from Monday 14:00 hrs (1 pm UK) all kinds of country music programs
 4. Het is helemaal waar dat je een schone installatie kan doen op een nieuwe PC. Mijn ervaring is dat de nieuwe PC van het zelfde merk moet zijn. Bij mij werkte de productcode op 3 Dell machines, maar niet op een oude laptop van Asus. Bovendien moet de W10 versie de zelfde zijn als die waar de code vandaan komt.
 5. Ik heb op de computer die geupdate was later een schone installatie gedaan en moest wel de productcode invoeren en die deed het. Mijn 2 PC's en laptop zijn van Dell. Daar werkt de productcode op. Vanmorgen heb ik het op een oude Asus laptop ook geprobeerd en die kreeg ik met deze productcode niet geactiveerd. Er zit waarschijnlijk toch een waarheid in de afhankelijkheid met het hardware. Maar dan alleen op producent. Ik kan dit niet verder testen, want ik heb geen meerdere computers van het zelfde merk anders dan die van Dell.
 6. Dichtbij bij de kust heeft er, denk ik, niets mee te maken. Ik zit zo'n 7 km van de kust (Hoogte Den Haag). Zoals ik al zei, hier zon.
 7. Wat een verschil met het westen. Ik heb de zonneschermen uit. 24 gr. in de schaduw. Echter vannacht ook onweer verwacht.
 8. Ik heb na de Update de productcode uitgelezen met Aida64 en daarna een schone installatie gedaan zonder de productcode in te voeren aan het begin. Na de volledige installatie in instellingen de uitgelezen productcode ingevuld en Windows 10 was weer keurig geactiveerd. Als je in het begin de productcode invoert, krijg je de mededeling dat de code onbekend is. Zelfde code werkte ook op mijn laptop en andere PC. Leuk om te weten.
 9. Lees net op Internet dat Cortana alleen werkt met de landcodes Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk. Dus niet met Nederland.
 10. Ik heb net een W7 PC geupgrade naar W10 Pro via de officiële Microsoft Update , maar Cortana is hier ook uitgeschakeld.
 11. Krijg van de week een PC terug, die ik had uitgeleend had. Daar staat Windows 8.1 op en een reservering voor 10. Ik zal daar een Update op doen. Kijken wat gebeurt.
 12. Ik heb ook een schone installatie gedaan. Als ik naar Cortana instellingen ga, staat er dat Cortana niet beschikbaar is voor mijn regio en / of geïnstalleerde taal.
 13. Wat betreft het inloggen. Dat hoeft niet. Tik in 'uitvoeren' : control userpasswords2 en klik op OK. Er komt een schermpje. Haal linksboven het vinkje weg en klik op toepassen. In het nieuwe schermpje tik 2x je inlog password en klik op OK. Je hoeft nu niet meer iedere keer in te loggen.
 14. Tooltje staat hier: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.