Jump to content

des

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About des

 • Rank
  Jr. Member
 • Birthday 08/08/1952
 1. Die Devolo's kan je ook nog uitbreiden. Ik heb gelezen dat je de router aan kan passen voor je nas. Er zit nog een hele beschrijving in de nas. Die moet ik nog een stuk door nemen. Nu ben ik bezig om de router te keren kennen.
 2. Die zijn van het merk Devolo. dlan 500 AV Wireless + En Ik heb ze al een Poosje. De Synology router heeft een eigen ingang voor de nas. Dat lijkt mij wel handig dacht ik zo! En wil muziek gaan streamen van de nas. De nas moet ook alles op gaan slaan. Van de Apple apparaten die hier zijn.
 3. Op de modem , zit de powerline aan gesloten. De powerline heeft 3 uitgangen. Daar zit de apple tv,dreambox,printer op de powerline. Zo is het NU bij mij ,en dat werkt. Dat heb ik zo gedaan omdat anders de afstand veel te ver naar de modem toe is voor wifi. Nu heb ik de router over. Die ga ik weer gebruiken voor een nas. Er verouderen dingen hier,die in de toekomst vervangen moeten gaan worden. Zoals stereo,tv. Wat je nu tegenwoordig koopt zit er internet op. Daar wil ik dan op voor bereid zijn. Is dit verhaal begrijpelijk BT?
 4. Technicolor modem. Daar zit een powerline adapter op aan gesloten. Heeft drie uitgangen daar op zit,Apple tv,dreambox 8000, printer op aan gesloten. Nu heb ik een router. Als ik de router aansluit op de modem,Moet ik dan weer die powerline op de router aansluiten. Het is een Synology RT2600ac router. Dat is de eeste stap
 5. Hallo allemaal, Ik wil jullie nog bedanken,voor de ideeen. Het is mij niet gelukt om de foto's terug te halen van de hardeschijf. M.v.g Dés
 6. De hardeschijf is niet geformatteerd. Parabolica, Bedankt voor de informatie.
 7. Dag heren, Waar het eigenlijk om gaat. Er staan foto's op de harde schijf van de dreambox. Die wil ik proberen om terug te halen. Mijn een soort recuva programma die je voor pc,laptop gebruikt Als dat er is in Linux?
 8. Ik heb in het verleden problemen gehad met de db. Met het opnieuw installeren van een nieuw image. Was ik wel Mijn foto's kwijt. Nu het de laatste tijd goed gaat met de db. Dacht ik , dat het nu eens tijd word om te proberen om de foto's terug te halen! Ik heb één oude pc met win xp , laptop met win 7. Maar? Kan ik de usb kabel in de laptop pluggen? Alles staat in één netwerk. De hardeschijf heb ik los gehad,toen de box op reis ging. En later gewoon weer terug gezet.
 9. Is er één manier om de foto's die op de harde schijf van de dreambox zit terug te halen? Bvd.
 10. Hallo, Ik wil even melden,dat ik zelf mijn dreambox 8000 opgestuurd heb voor reparatie naar Duitsland. Dat heb ik in febuari gedaan. Nu ben ik mijn dreambox kwijt , omdat in lünen alles dicht is. Ze zijn daar met de noorderzon vertrokken. De telefoon nrs die op de site staan wordt niet meer gereageerd. Wel heb ik één rekening betaald van €180,- En nog steeds mijn dreambox niet terug gekregen. Nu de vraag? Hoe weet jij dat ,omdat één vriend van mij daar aan de deur geweest is om verhaal te halen over mijn dreambox. Die vertelde mij dat alles daar dicht is. Nu wil ik gaan kijken voor iets anders. Maar weet nog niet wat. In ieder geval geen dreambox meer.
 11. Hallo allemaal, Ik heb één probleem met mijn Dm 8000. Met het opnieuw starten van de box laad de box niet door hij blijft hangen. Zet ik de box uit\aan start de box normaal op. Met dream-up V 1.3.3.12 Heb de Bootloader #84 opnieuw geïnstalleerd. Oozoon,originele image 3.2.4 geprobeerd. Nu heb ik pli 4.0 geïnstalleerd Dit allemaal met succes met dream-up. Maar het euvel blijft. Weet iemand soms waaraan het ligt? Alvast bedankt.
 12. Dag sat-ed Bedankt voor de informatie. Ik zal de router met de asman meegeven.
 13. Dag allemaal, Ik heb hier een Sitecom Wireless Router model no: WL-114 v2. De router heeft weer aan de modem van Ziggo gezeten (kabelmodem) Adapter zet ik aan het stroom ,de router reageert nergens op. Doet het helemaal niet, er brand geen lampje. De router heb ik open geschroefd ,daar kon ik niks bijzonders in vinden geen brand sporen. Zou de router alleen gaan werken met de kabelmodem van Ziggo? Adapter heb ik even in het stopcontact laten zitten om te kijken of die wel warm word,adapter word warm na een verloop van tijd. Heeft iemand één tip? Of is de wire less router rijp voor het open argief:) Bedankt.
 14. Dag bones, Bedankt voor jou reactie. Heb de nieuwste zenderlijst gedownload van Henk sat. En heb de zenderlijst van ziggo apart gedownload. Daar stond eerst de Engelse zenders ook bij. Nu zijn de Engels zenders uit mijn ziggo lijst. Is daar een verklaring voor hoe dat komt? Het is omslachtig ,als je naar de BBC wil dat je om moet schakelen naar de FTA zenders. Bedankt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.