Jump to content

buganceiro

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About buganceiro

 • Rank
  New Member
 • Birthday 02/03/1970
 1. Kun je hem ook niet via de seriele port flashen met Dreamup ?
 2. Bij mij staan de Diseqc instellingen op: 1. Astra 19.2 AA 2. Hotbird 13 AB 3. Astra 23,5 BA 4. Astra 28,2 BB Op elke satelliet een goed signaal.
 3. Deze kaart ligt al jaren in de kast, ik weet niet eens meer zeker waar hij vandaan komt, volgens mij is het een oude kaart van mijn vader of een ruilkaart van mijn oom die indertijd een vervangende Seca 3 kaart kreeg. Maar als de publieke blijven werken ben ik tevreden.
 4. Gisteren vond ik bij een kringloopwinkel een Max digital 2000 (DM500 clone) Thuis heb ik hem voorzien van PLI Jade en Cccam 2.09, nu had ik nog een oud (groen) seca 2 kaartje liggen en wilde proberen om de publieke Ned. 1.2.3 te activeren, op dit moment is de kaart tegen mijn verbazing geheractiveerd, alleen werken SBS, RTL, net5 nu ook. Nu zie ik op de site van Canal Digitaal dat je alleen Seca 3 kaarten kunt registreren, dus mijn vraag is blijft deze kaart werken of is het maar tijdelijk ?
 5. De Dreambox eerst leegmaken met Erase wil vaak ook helpen. Let wel op dat hij daarna alleen nog te flashen is via de com-poort en niet meer via het netwerk te benaderen is.
 6. Ik liep net even naar buiten en zag het prachtige fenomeen van het effect van een heldere maan op de (plexiglas) schotel en hoe het licht wordt gebundeld richting de LNB. Ik heb dit nooit eerder gezien. http://img25.imageshack.us/i/pict0958m.jpg/ http://img25.imageshack.us/i/pict0959.jpg/
 7. Naar aanleiding van het onderstaande citaat van een post die ik vond op het PLI forum. Citaat: "ik wil het volgende melden, in de laatste openpli image "OpenPLi-unstable-dm7000-20091201-51" Werkt de movieplayer eindelijk weer!! Tot nu toe had ik het alleen werkende op de "Jade RC' Jade 2 heb ik niet geprobeerd. In Jade 3 had ik precies hetzelfde probleem als wat boven werd beschreven de eindeloos bufering 0% melding en de film start op de pc maar op de dreambox is niets te zien" Deze reactie staat nog in het google-cache en laat alleen pagina twee zien. De eerste pagina was helaas niet meer te vinden waardoor de hele thread niet meer te zien is. http://74.125.77.132/search?q=cache:sQxZEIKmDg0J:www.pli-images.org/forum/viewthread.php%3Fforum_id%3D6%26thread_id%3D10824%26pid%3D117619+movieplayer+pli3&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl Maar als Jade 3 het bij jouw wel werkt moet ik mijn bevindingen herzien
 8. Deze werkt ook leuk. Een soort Google maps voor satellieten om eventuele obstakels vanuit de lucht te zien. http://www.dishpointer.com/
 9. Omdat het Pli probleem me niet kon loslaten. Heb ik na lang zoeken eindelijk een oplossing gevonden. Of ja oplossing, De movieplayer schijnt nooit gewerkt te hebben met PLI Jade 3 Na een upgrade naar de laatste "OpenPLi-unstable-dm7000-20100126-71" werkte het meteen.
 10. Ik heb even rustig met de Dbox kunnen werken. De vlcf-orginal.xml aangepast en hernoemd en nu kan ik de stream ook vanaf de Dbox starten... Door alleen de vlcf-orginal aan te passen werkte het schijnbaar niet, misshien dat daar ook de schoen wringde met PLI. omdat daar alleen movieplayer.xml tussen stond. Het werkt nu allemaal prima met Gemini en ik ben er achter gekomen dat Ccam 2.1.3 ook nagra2 weer ondersteunt. Het lijkt ook sneller te werken als 2.1.1 Dus ik ben nu tevreden...Bedankt voor het meedenken.
 11. Ik heb Gemini net even getest. En het is hetzelfde als met PLI. Ik kan alleen de stream starten vanaf de PC. Straks ga ik het even verder proberen (vrouw zit Tvglobo te kijken)
 12. Ik heb nu zelf een dualboot gemaakt met Gemini. Maar een ding is me onduidelijk. Als ik van firmware wil switchen , moet ik dan elke keer een hard reset doen ( stroom even van Dbox halen) Want in de standby start hij gewoon PLI zonder de bootscreen te laten zien ?
 13. Ik heb je adviezen opgevolgd...maar het blijft hetzelfde. Maar goed, ik ben momenteteel tevreden met de gang van zaken. Ik ga morgen eens proberen om een dual-boot met Gemeni te maken. Ik laat de resultaten wel weten. Maar zoals ik al eerder schreef, denk ik dat de Livebox roet in het eten gooit. Dat is een modem/router die voor minstens 90% door de provider wordt beheerd met elke keer ongewenste updates en niet te wijzigen applicaties.
 14. Zover ik kan zien staan alle instellingen goed. Er staat daar wel een movieplayer.xml met de juiste configuratie. Ik heb het ook geprobeerd via een laptop. Ik krijg dan geen fakepath melding ,maar de steam wil op tv niet starten en VLC begint elke keer de intro op de laptop af te spelen. Ik zag met activeports wel dat hij om de drie seconden een andere local port pakt 1470, 1473, 1476 enz. Ik denk dat de Livebox de problemen veroorzaakt er is daar overigens geen mogelijkheid om de firewall geheel uit te , maar als ik de beveiliging laag zet veranderd er niets. ---------- Dubbelpost automatisch samengevoegd om 20:49 uur ---------- Het streamen is inmiddels gelukt. Dat wil zeggen ik kan nu via de webinterface een film opstarten. Via de Dreambox kan ik wel een film selecteren maar blijft op 0% bufferig hangen. Maar goed hier kan ik mee leven. De "fakepath" werd veroorzaakt door een beveiligings instelling. Mocht iemand hier ooit tegenaan lopen. Dit is de oplossing: C:\fakepath probleem. 1. Open Internet Explorer; 2. Klik op Extra; 3. Klik op Internet Opties; 4. Klik op tabblad beveiliging; 5. klik op Internet; 6. Klik op Aangepast Niveau, zoek naar: Pad naar lokale map opnemen tijdens het uploaden van bestanden naar een server; 7. klik op inschakelen; 8. klik op ja, bij de vraag: Weet u zeker dag u de instellingen voor deze zone wilt wijzigen?; 9. Klik op ok; 10. Sluit Internet Explorer af;
 15. De fakepath melding krijg ik als ik in de webinterface via de optie stream een bestand op de harddisk selecteer, maar als ik een film op een DVD selecteer speelt hij wel gewoon. Ik heb er inmiddels een USB aangehangen en als swapfile gebruikt. De var staat nu slechts voor 9% vol. Een xml -file heb ik niet aangepast omdat ik hem niet kan vinden via /var/tuxbox/config/vlcf_original.xml Hij staat daar niet bij.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.