Dat recept kun je zo krijgen hoor.
Ik mag aannemen dat je de pakjes bladerdeeg kent die in de vriezer liggen in de supermarkt.
Verwarm de oven op 220 graden.
1 of 2 pakjes van 10 plakjes bladerdeeg.
1 pond gekruid half om half gehakt.
50 gram paneermeel en 2 eieren.
1 pot Mosterd.
Pak 15 bladerdeeg plakjes en leg deze op de aanrecht, en laat het plastiek er nog op liggen.
En laat deze ontdooien
Meng intussen het gehakt met 50 gram paneermeel en 1 ei.
Weeg daarna 15 stukjes gehakt af a 40 gram, en maak van ieder stuk een worstje.
Haal de folie van de plakjes bladerdeeg, en leg in het midden een worstje, en vouw het plakje dicht.
Leg de broodjes op de bakplaat, en klop het andere ei even los in een beker, en smeer daarna een laagje ei
met een kwastje op de bovenkant van het broodje, en bak ze dan ongeveer 15 a 20 minuten in de oven.
Pak de pot mosterd, en een warm saucijzenbroodje....